Sierra Burgess is a Loser Netflix
© Netflix

5 grunner til å se Sierra Burgess is a loser

Denne Netflix-filmen må du se nå!

2. oktober 2018 av Charlotte Sørvald

Du har sikkert fått med deg at de har kommet en haug av nye filmer på Netflix i det siste? Èn av de er vår nye favoritt Sierra Burgess is a Loser. Høstens must-see faktisk. Vi skal prøve å ikke gi bort noe av handlingen, men heller gi den noen gode grunner til å se denne morsomme, søte og sympatiske filmen. Den er virkelig perfekt for filmkveld i dette rufsete høstværet. 

Les også: Har du fått med deg at denne serien kommer tilbake til skjermen? 

Før du leser alle grunnene til å se filmen, må du se traileren: 

Hovedrollen 

Shannon Purser (kjent fra Stranger Things) som spiller hovedrollen, Sierra Burgess, er bare helt FAB! Vi syns at hun spiller rollen akkurat som den burde bli spilt, og hun gir filmen så mye sjarm. Vi regner med å se henne i mye fremover, og gleder oss allerede. 

I tillegg er hun helt nydelig – både utenpå og inni! Sjekk ut Instagrammen hennes, så skjønner du hva vi mener. 

Romantikken

Selv om det ikke er en typisk "kjærlighetsfilm", så er det små romantiske øyeblikk gjennom hele filmen. Noen av de er også ganske morsomme! Uten å gi bort for mye av handlingen, så er telefonsamtalene mellom Sierra og Jamey (spilt av Noah Centineo) SÅ søte, og ett av filmens mange høydepunkter. 

View this post on Instagram

Gotta love these two! 🌻 #sierraburgessisaloser

A post shared by Sierra Burgess Is A Loser (@sierraburgessisaloserig) on

Kristine Froseth 

Har du fått med deg denne nydelige NORSKE skuespilleren? Kristine Froseth spiller rollen som Veronica – den populære cheerleaderen som får alt hun vil ha. Vi får litt assosiasjoner til Regina George fra Mean Girls med denne karakteren faktisk. Hvem glemmer vel den karakteren? 

Veronica er ganske så b**chy, og serverer Sierra Burgess noen ganske grove gloser i starten av filmen. Allikevel, når vi får se hvordan Veronica har det på hjemmebane og hvordan hennes forhold til Sierra utvikler seg (no spoilers), så får vi mer og mer sympati for jenta. 

Men, det kuleste er jo nesten at hun er norsk! Yay – så stas.  

View this post on Instagram

The most beautiful inside and out @shannonpurser 🌻🌹

A post shared by kristine_froseth (@kristine_froseth) on

Noah Centineo 

Noah Centineo... Need we say more? 

Denne kjekkasen er å se i både Sierra Burgess is a loser OG To all the boys I've loved before (5 grunner til å se denne kommer!), og vi crusher skikkelig!

View this post on Instagram

Rock Formations. Am I right?

A post shared by Noah Centineo (@ncentineo) on

Moralen 

"Don't judge a book by its cover" er det noe som heter, og denne filmen understreker nettopp det! Samtlige karakterer i denne filmen er symboler på dette faktisk. Skjønnhetspress og diverse idealer er også et stort tema i denne filmen. 

Til Elite Daily sier Purser at det fort kan bli mye press på unge jenter for å oppføre seg og se ut på en spesiell måte. 

"Society places such pressure to not only conform to an ideal that isn’t always realistic, but also for women to compete with each other and to be constantly comparing themselves to each other. That is really an overwhelming amount of pressure for a young woman, especially as they’re growing up and maturing". 

Hun sier også at det i bunn og grunn handler om å være autentisk – være seg selv. Hun avslutter med et ønske om at alle som ser filmen, forstår at alt handler om å være seg selv og godta den personen man er – uansett hvor vanskelig det måtte være. 

Sånn...da kan du løpe hjem å se på filmen! Gled deg.

Følg @Stylistano på FACEBOOK og INSTAGRAM

NYHETSBREV