Disse bør du følge på Instagram
© Instagram/Busy Philipps, Harling Ross, Eden Grinshpan

Disse morsomme damene må du følge på Instagram

Trenger du en liten innsprøytning med humor i hverdagen? Da bør du følge disse jentene på Instagram!

12. mars 2018 av Charlotte Sørvald

Disse Instagram-profilene vil nesten garantert ikke skuffe deg! Enten du vil se mote, trening, mat eller bare hverdagslige situasjoner, så har disse jentene det du trenger – med en god dose humor!  

Busy Philipps

Husker du denne jenta fra serien Dawsons Creek? Busy Philipps har gjort mye morsomt på TV siden den gang, men det hun faktisk er aller mest kjent for nå er – du gjettet riktig: Instagram! I USA har hun blitt kjent for hysterisk morsomme stories med uhøytidelig "small talk", intense treningsøkter og kjendisfester. Hun får deg nærmest til å føle deg som en venninne ("Hey guys"), og snakker på en måte som får deg engasjert – nesten uansett hva det handler om! 

Harling Ross

Du vet sikkert at vi elsker Man Repeller, og ikke mindre damene som jobber der. Moteredaktøren, Harling Ross, er ikke bare rå til å skrive – hun er supermorsom på Instagram! Måten hun beskriver mote og trender er ikke bare underholdende, men også veldig inspirerende og ikke minst lærerikt. Harlings ironiske og humoristiske fremstilling av mote er det verdt å følge med på! 

Just kidding about the avocado toast here’s another outfit hehehehehehehe

A post shared by Harling Ross (@harlingross) on

Cess

Hele Norges Cess! Ja, hva skal man si om henne da? Jeg tror kanskje du bare må gå inn å se på Instagram-profilen hennes (om du ikke allerede har gjort det). Det beste med Cess er i hvert fall at hun ikke tar seg selv så høytidelig, og at hun beskriver og skildrer hverdagen AKKURAT slik vi alle føler det noen ganger. 

Do it sjæl! #sukCess

A post shared by Cecilie Steinmann Neess (@hun_cess) on

Eden Grinshpan

Eden Grinshpan Nivron, som både er konditor og kokk, tar deg med inn i sin hverdag i Brooklyn, New York. Den siste tiden har Eden, eller "Eden Eats" som hun kaller seg, lagt ut bilder og videoer av livet som (ganske) nybakt og alt det morsomme (og ikke så morsomme) som hører med. I tillegg legger hun selvfølgelig ut et ubegrenset antall bilder og videoer av tilsynelatende digg mat – OBS: Vi anbefaøer ikke å være sulten når du går inn på profilen hennes. Eden og mannen Ido gjør vanlige situasjoner i hverdagen til en komedie!

FØLG @STYLISTANO PÅ FACEBOOKOG INSTAGRAM!

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold