© Getty Images

Hva kan du om Spice Girls?

Ta Spice Girls-testen!

21. august 2016 av Julie Marlen Engel Jenssen Leirvåg

Britiske medier annonserte forrige uke at Spice Girls planlegger en stor jubileumsturné til neste år. Da er det nemlig 20 år siden de ga ut debutsingelen "Wannabe". 

The Sun skrev at Mel B, Mel C, Emma og Geri er i full gang med planleggingen og at Victoria ikke blir med på turneen fordi hun er for travel. 

Ingen av jentene i supergruppa fra 90-tallet har bekreftet noe enda og på Twitter virket både Mel C og Emma overrasket og uviten om nyheten. Mel C lurte på om hun måtte starte å øve på flikkflakken, og Emma om hun måtte sette i museflettene sine. Emma sa til radiokanalen Heart FM at det ikke er noen konkrete planer på gang. 

– Uansett, så krysser vi fingre og tær for at det blir en reunion og at vi får se våre store forbilder igjen og at kjærlighetene på pinne og tyggisene kommer tilbake i samme slengen. 

Enn så lenge så har vi funnet noen favorittøyeblikk med gjengen som skapte en internasjoanl bevegelse med "Girl Power" og prøvd oss på denne Spice Girls-testen, som vi selvfølgelig hadde alt rett på. 

Ta spice girls-testen her!Les også COSTUME.NO:

Naken og gravid Kim KardashianFølg @stylistano på facebook og instagram!
Vi er også på snapchat: stylistano ;)


 

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold