hvem har flest følgere på instagram?
© Instagram

Hvem er dronningen av Instagram?

Én av disse fikk 1 million likes på bare 13 minutter.

30. juli 2018 av Charlotte Sørvald

Det har lenge vært Queen B aka Beyoncé, som har regjert på Instagram. Først var det bildet med annonsering av graviditeten i februar i fjor, som ble det mest likte bildet på Instagram i 2017. I dag har bildet over 11 millioner likes, og nesten 550.000 kommentarer! Når Beyoncé introduserte de nyfødte tvillingene til verden, strømmet det også inn likes på det bildet, som nå har over 10 millioner likes. 

Les også: Slik faker du Caliifornia-glow. 

Ifølge Billboard.com fikk bildet med tvillingene, Sir og Rumi Carter, hele 7,8 millioner likes på bare 12 timer! Det skal sies at Beyoncé er en dronning, både på scenen, og på Instagram. MEN, Selena har nå slått henne på Insta – både med hastighet på likes OG antall følgere. Skal vi kalle Selena dronningen, og Beyoncé prinsessen av Instagram, kanskje? 

Selena, som har hele 139 millioner følgere på det sosiale mediet (som er mest i verden), postet et bilde på bursdagen sin 24. juli, som fikk hele én million likes på bare 13 minutter. WOW! Er det noen som kommer til å slå den rekorden noen gang?   

Selena er den personen i verden med aller flest følgere (bortsett fra Instagram selv) – til sammenligning har eksen Justin Bieber 101 millioner følgere (fun fact), og dette bildet med Hailey Baldwin har nesten 9 millioner likes. Etter Selena følger fotballspiller, Christiano Ronaldo med 137 millioner og Ariana Grande på tredjeplass med 123 millioner. Beyoncé ligger på fjerdeplass med 116 millioner følgere – ikke så verst det heller... 

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold