Into The Gloss: Emily Weiss er (den geniale) hjernen bak merket Glossier. 

© Getty Images

Hvem skal vi egentlig høre på?

I den digitale verden vi lever i, kan det være vanskelig å vite hvilke råd vi skal lytte til når det gjelder trender, kjærester og utdanning.

4. januar 2018 av Charlotte Sørvald

Hvert år, hver måned, hver uke, hver dag, hver time og nesten hvert minutt strømmer det inn informasjon om de nyeste trendene, den fineste sminken, den beste utdanningen, den kuleste jobben... Vi får informasjon servert absolutt hele tiden gjennom smarttelefonene våre om hva vi bør -og ikke bør gjøre. Det hyperaktive samfunnet vårt kan ikke stoppes (på godt og vondt). MEN – vi kan lære oss å sortere ut hva vi tar til oss.

For hvem er det egentlig vi skal høre på i den store gryten av informasjon? 

Norsk i Danmark: Darja Barannik (foran) under Copenhagen Fashion Week. 

© Getty Images

Less is more…? More is more? Eller, hvordan var det igjen? 

Ok, et eksempel er på sin plass:

Den überstore countouring-trenden som søstrene Kardashians ”introduserte” for en tid tilbake har antageligvis kommet for å bli. Artikler og utallige ”how to”-videoer har garantert dukket opp hos de fleste den siste tiden. I tillegg har merker som Glossier markert seg med sin filosofi om det naturlige og minimalistiske. Emily Weiss (hjernen bak bloggen Into the Gloss og merket Glossier) går jo HELT i motsatt retning av ”Makeup by Mario” og Kim K.

OK, så hvem er det som bestemmer hvilke av disse lookene vi skal gå for? Vi må innrømme at vi kan bli en smule forvirret. Er vi de eneste?

Nå representerer dette eksempelet to ytterpunkter, men du skjønner greia. Vi får hele tiden informasjon som til tider kan virke motstridende, og dette gjelder ikke bare sminketrender. Dette kan gjelde alt fra mote og skjønnhet til skole og karriere, venner og kjærester, og prinsippet er og forblir det samme.

Queen of Contouring: Skal vi høre på Kims sminketips? 

© Getty Images

Do your thing!

Vi kan komme med 1000 anbefalinger om hva vi digger og hva som er trendene akkurat nå, og det kommer vi til å fortsette med. Allikevel så håper vi at du velger klær, sminke, hudpleieprodukter og alt annet i livet som du selv liker og føler deg vel med.

Enten du kjører Kardashian-contouring eller Glossier au naturel, så er det viktigste at du finner din vei! Og det du finner ut av på veien, det må du bare lytte til. Stol på deg selv! 

Teste ut andre ting? Så klart – det er jo umulig å ikke bli fristet i havet av muligheter. Allikevel er det ingen som kjenner deg bedre enn deg selv, og hvis du ikke føler deg fresh eller glad, så syns det. 

Kanskje det skal være et lite nyttårsforsett? Prøv og feil, ha det gøy og gjør din egen greie! 

GODT NYTTÅR, kjære Stylista-leser! 


FØLG STYLISTANO PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM!
VI ER OGSÅ PÅ SNAPCHAT: STYLISTANO

NYHETSBREV