© Getty Images

10 ting du ikke visste om "Sex And The City"

10 ting om SATC

12. januar 2016 av Julie Marlen Engel Jenssen Leirvåg

– Nei, vi blir aldri lei av "Sex And The City".

Når dagene er som mørkest og humøret ikke er på topp, er det perfekt å sette på en episode eller ti med favorittdamene våre. 

TV-serien gikk fra 1998 til 2004 på amerikansk TV og består av 94 episoder. Serien er basert på boken med samme navn av Candace Bushnell. 

Hovedcastet bestod av  Sarah Jessica Parker (Carrie Bradshaw), Kim Cattrall (Samantha Jones), Kristin Davis (Charlotte York) og Cynthia Nixon (Miranda Hobbes). 

Den første filmen, "Sex And The City" kom i 2008 og "Sex And The City 2" kom i 2010. 

Ryktene går om en tredje film, men det gjenstår å se. 

– Men dette vet de fleste.

Vi har funnet 10 ting som du mest sannsynlig ikke visste om "Sex And The City": 

1. Sarah Jessica Parker, som spiller Carrie Bradshaw, var den eneste av de fire hovedrolleinnehaverne som hadde kontraktert at hun ikke skulle være naken i noen scener. 

2. Tutuen Carrie har på seg i åpningen av hver episode ble kjøpt på salg til under 50 kroner. 

3. I bøkene heter Charlotte, Ross til etternavn. Det ble byttet til York i TV-serien. 

4. I den første filmen får Carrie en brudekjole med et håndskrevet kort av designeren Vivienne Westwood. Lappen var faktisk skrevet av Westwood selv. 

5. Den femte sesongen består av kun åtte episoder fordi Sarah Jessica Parker var gravid. 

6. Ingen av de fire hovedrollene har på seg det samme antrekket i noen av episodene, helt til siste episode der Carrie har på seg pelskåpen fra sesong 1. 

7. Carries adresse er 245 East 73rd Street, Samanthas er 300 Gansevoort Street, Charlottes er 700 Park Avenue og Mirandas er 331 West 78th Street. Ingen av disse adressene finnes i virkeligheten. 

8. I scenen der Trey frir til Charlotte foran vinduet av Tiffanys, er det i virkeligheten bare et fake vindu. Tiffany & Co tillot ikke at den virkelige butikken ble filmet, men en ansatt i selskapet måtte godkjenne vinduet før innspillingen av scenen. 

9. Victoria Beckham fikk tilbud om en rolle i den første filmen, men kunne ikke fordi det krasjet med øvinger med Spice Girls. 

10. Carrie stiller 92 spørsmål i spalten sin gjennom hele serien. I episoden før hun flytter til Paris skriver hun "Is it time to stop questioning?" Dette er det siste spørsmålet.

Punktene er hentet her!

Følg @stylistano på facebook og instagram!

vi er også på snapchat; stylistano ;) 

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold