© Getty Images

6 poseringstriks kjendisene bruker

Poseringstriksene kjendisene bruker for å se best mulig ut på bilder, kan du enkelt lære deg.

6. oktober 2017 av Kristine Bruerberg Karlsen

I tiden for Snapchat, Instagram, Facebook og selfier, er fine bilder viktigere enn noen gang for ganske mange. 

En casual selfie på Instagram er ikke så casual etter 15 forsøk med vinkling, smil, lys og hår. Vi tror (og håper) dette gjelder de aller fleste kjendiser også, men i og med at dette er noe de tydeligvis er ganske flinke til, har vi prøvd å finne ut hva det er de gjør riktig. 

Nå er det ikke sikkert at du har en rød løper eller en fotoshoot på timeplanen denne uken, men triksene kan fint brukes til mindre offisielle Instagram -og Snapchat-bilder.


ARMEN I SIDEN

Dette trikset bruker kjendisene masse på den røde løperen. Spesielt i kjoler. Det ser vel egentlig ikke så veldig casual ut, men...

ROSIN-ANSIKTET

Ikke et veldig kjent poseringstriks, men du kjenner det garanter igjen når du ser det. Olsen-tvillingene var de første hyppige brukerne, og har blitt viden kjent for å se snurpete ut på den røde løperen. Her gjelder det å si ordet "pruUUUUne" når du poserer, slik at kinnbena fremheves og kinnene dras inn. Prøv selv!

Adidas + Chanel: Les mer på Costume.no!

BENET UT


Denne poseringen passer best til kjoler med splitt, eller korte kjoler. For å fremheve benene kan du dra en Angelina Jolie eller Jennifer Lopez, og sette det ene benet foran det andre, enkelt og greit. Poseringen er velkjent, populær og ganske sexy, og kan fint brukes til en vanlig baderomsselfie til Instagram.

OVER SKULDEREN-BLIKKET

Å se seg sexy over skulderen er et velkjent poseringstriks brukt av blant annet Marilyn Monroe, og kan være vanskelig å få til uten øving. Blant andre Rihanna løfter skulderen, bøyer ryggen og tipper haken litt ned når hun bruker kjoler med åpen rygg eller detaljerte topper. 

KRYSSE BEINA

For å få bena til å se lengre ut, eller bare finne en posering som ser naturlig ut, kan man krysse bena blogger-style når man tar bilde. Trikset fungerer selv med et par slitte joggesko på.

TUNGEN BAK TENNENE

Et triks brukt av blant annet flere skuespillere, er å presse tungen bak tennene når man smiler slik at ikke for mye av tannkjøttet vises. Et godt tips til når det ikke er du som har kontroll over bildene om blir tatt, men er nødt til å smile på et eller annet vis.

Disse sakene kommer du til å like:

Hvilken hårfarge bør du ha? Test her!

Kjendisene du må følge på Snapchat


Følg @Stylistano på Facebook og Instagram!

NYHETSBREV