© Stylista.no

Årets beste kjendisbryllup

Årets beste bryllup

16. september 2014 av Stylista

Marokkansk bohemian-bryllup med Pucci-perfeksjon? Italiensk idyll toppet med custommade Givenchy? Eller hva med et intimt bryllup i Sør-Franrike med fokus på familien?

Når stjernerne sieer ja til hverandre, er det sjeldent uten et unikt location, en stjernespekket gjesteliste og en ikonisk one-of-a-kind brudekjole.

Noen av kjendisene lar oss dødelige komme helt tett på, andre holder kjærlighetsfesten for seg selv. En ting er sikkert: Vi elsker å lese om alt fra forlovelse og diamanten til vielsen og - selvfølgelig - brudekjolen. 

Vi elsker å se når vår egen motedronning fra Norge sier ja til hennes utkårede, når modellene viser deres kjærlighet i storslåtte vielser, og selvfølgelig når stjernene fra Hollywood gir hverandres "I do". 

Stylista inviterer til årets beste kjendisbryllup so far! 

Jenny skavlan og "fingern"

Foto: Jenny Skavlans Instagramprofil

Da Norges egen motedronning ble forlovet med hennes utkårende Thomas Gullestad ventet vi alle i spenning på den store dagen. Jenny har vist oss lekre egne "syom" kreasjoner, og har virkelig satt standaren for gjenbruk. Bruden skuffet ikke på den store dagen, og kom i en nydelig kjole med høy hals, blonder av blomster og åpen rygg - kan det bli bedre? Jenny skriver på instagram at kjolen ble designet av henne og hennes mor. Blomstene er av silkeorganza og hentet fra en fretexkjole, og resten er sydd i samarbeid med skredder Kari Evjan.

ANGELINA JOLIE OG BRAD PITT: PERSONLIG MED STORT P 

Efter flere års forlovelse, hadde vi nesten gitt opp håpet om et Brangelina bryllup. Men paret overrasket oss alle og ga hverandre sitt ja ved en intim vielse i Sør-Franrike. 

Hvis det er en ting, utenom deres suksessfulle skuespillerkarrierer, skjønnhet og berømmelse paret er kjent for, så er det deres imponerende barneflokk. Man kan vel si at Brad og Angelinas bryllup levde opp til parets rykte som ekte familiemennesker. Ikke bare var bryllupet smått og intimt, men Angelinas brudekjole var også noe helt for seg selv... 

Brudekjolen, som er designet av Luigi Massi fra Atelier Versace, er ved første øyekast både enkel og klassisk, men sannheten er langt mer fargefull: Kjolens slep, som Angelina bar ved vielsen, var nemlig dekorert med barnetegninger laget av hennes egne barn, som Versace-designeren hadde håndbroderet på kjolen. 

ADAM LEVINE OG BEHATI PRINSLOO

Denne sommer giftet popstjernen Adam Levine seg med sin modelkjæreste, Behati Prinsloo, som ikke bare fikk satt en ring på fingeren av en av verdens mest sexy menn, men også bar en custommade brudekjole fra motehuset Marchesa til sitt bryllup. Ifølge Hollywoodlife.com valgte bruden en softpink brudekjole i Los Cabos, Mexico i juli måned.

KIM KARDASHIAN OG KANYE WEST: ITALIENSK OVERFLOD

Kendisparret Kim og Kanye har ikke tatt det med ro siden de begynte å date i 2012. På under to år vokste parets kjærlighet stort, både baby, forlovelse og bryllup.

Etter under et år som kjærester, fikk Kim Kardashian og Kanye West deres første barn, datteren North West, i Juni 2013. Få måneder etter overraskede Kanye Kim med et storslått frieri i San Franciscos AT&T park, hvor en 15 karat diamantring endte på realitystjernens finger.

Spol tiden frem til mai 2014 og du er ved en av årets mest mediedekkede og langtventede begivenheter: Kim og Kanyes bryllupsdag.

Paret er ikke akkurat kjent for å være et anonyme og kjedelige, og deres storslåtte bryllup var også langt fra dette! Forruten en luksuriøs 4-retters meny, ingraverte bordplaner og en haute couture Givency brudekjole (matchende outfit til Baby North selvfølgelig), bød bryllupet som ble avholdt i Firenze, på en imponerende gjesteliste med store navn som LaLa Anthonym Brittny Gastineau, Jaden Smith og Jonathan Cheban. 

POPPY DELEVINGE OG JAMES COOK: DOBBELT OPP

I mai måned gav Poppy Delevingne og hennes kjæreste gennom flere år, James Cook, hverandes deres ja i et glamorøst London-bryllup. Men når man er en av tidens største stilikoner, er ét bryllup ikke nok - derfor sa paret også ja til hverandre ved en fargelig og stjernespekket vielse i Marokko senere på året.

Når man holder to bryllupsfester, kan man ikke nøye seg med én kjole - og når det kommer til kjoler, har det sine fordeler å være verdenskjent modell. Poppy, som har vært ambassadør for Chanel siden 2009, imponerte moteelskende fans verden over med en fantastisk og unik Chanel-brudekjole, designet av Karl Lagerfeld himself.

Den romatiske brudekjolen med delikate broderier og perlebesetninger passet perfekt til det elegante London-bryllupet, hvor paret første gang ble mann og kone.

Til parets andre bryllup videreførte bruden den romantiske og feminine brudekjoleviben- men skrudde opp med farger. Bryllupsfesten i Marokko hadde et tydelig hippie-tema og en laid-back vibe.

Festen bød, foruten kameler, vannpiper og designerturbaner, på en stjernespekket gjesteliste med A-listers som Joan Collins, søsteren Cara Delevingne, Alexa Chung, Suki Waterhouse, model Jessica Hart, Julia Restoin Roitfeld, Sienna Miller, Matthew Williamson, Mary Charteris, Arizona Muse, Jaime Winstone, Georgia May Jagger and Princess Beatrice. Bruden bar en fargestrålende blomsterbesatt og 70’talls-inspirert brudekjole designet spesielt til Poppy av Pucci-designeren Peter Dundas.

OLIVIA PALERMO OG JOHANNES HUEBL

Frøken Palermo vet hvordan man skal hype opp seg selv, Det eneste vi kunne tenke på da vi hørte paret hadde giftet seg var; hva hadde hun på seg? Olivia Palermo følger ikke trends, hun starter dem - også når det kommer til brudekjoler.

Da stilikonet i juni måned giftet seg med sin modellkjæreste Johannes Huebl, bar hun ikke ét, men hele tre items. Bruden er kjent for sin fantastisk stilsans, og overrasket alle med å sammensette en fantastisk skjørt med høy splitt, stylish hvite shorts og en cashmere genser.

Hele antrekket var fra Carolina Herrera, ble kombineret med fashion guruens signatur hestehale og et par fantastiske midnatsblå Manolo Blahniks, som ville gjort selveste Carrie Bradshaw grønn av misunnelse. Faktisk får vi litt Carrie-vibes av hele looken, ser dere for eksempel hvor mye brudeskoene minner om Carrie’s forlovelsessko? 

LEIGHTON MEESTER OG ADAM BRODY

Vi kunne nesten ikke styre vår begeistring, da ryktene begynte å svirre om at Queen B og Seth Cohen, aka. Leighton Meesterog Adam Brody, hadde begynt å date. 

Ryktene viste seg heldigvis å være sanne, og Adam satte fort en diamant på Leihtons finger. Paret overrasket medieverdenen med et super-secret bryllup i starten av året.

Vi har desverre ikke funnet bilder av parets bryllup - men vi kan forestille oss at det var helt fantastisk. Når Seth og Blair gifter seg, kan det jo ikke være annet.

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold