Ariana Grande
© Getty Images

Ariana tvitret "Trash" etter at Cardi B vant en Grammy - her er hvorfor

Ariana gikk løs på Twitter etter at den kvinnelige rapperen Cardi B vant i kategorien "Best Rap Album". I etterkant har sangstjernen forklart at hennes utbrudd ikke hadde noe med Cardi å gjøre - det lå noe annet bak.

25. februar 2019 av Olga Rusnak

Ariana Grande droppet den prestisjefylte Grammy-utdelingen, men så fremdeles på showet og tvitret sine reaksjoner fortløpende. Verden var nok ikke klar for Ari's ærlige tanker rundt vinneren av Best Rap Album, nemlig Cardi B. Grande tvitret og deretter umiddelbart slettet fire tweets om nettopp det. Den første sa, "Trash. F***. Literal bullshit." Fansen plukket opp reaksjonene umiddelbart, og ikke lenge etter svarte Ari med tweeten: "Sry.". 

Grande klargjorde til fansen at hun ikke disset vinneren Cardi B. "Nothing to do w her," tvitret hun. "Good for her. I promise. I’m sorry." (Begge tweetene ble også senere slettet av Ari). 

Etter showet ble det tydelig at hun hun bare var opprørt over at ekskjæresten Mac Miller ikke var vinneren av den gjeve prisen. Miller, som døde i slutten av 2018, var en de nominerte for kategorien. Hans mor var på Grammy-utdelingen, og utdelingen var rapperens siste sjanse å vinne en Grammy for sin musikk. Miller's album Swimming ble nominert sammen med Cardi B's Invasion of Privacy, Nipsey Hussle's Victory Lap, Pusha Ts Daytona, og Travis Scotts Astroworld.


Ariana Grande og Mac Miller på One Love Manchester veldedighetskonsert i 2017. 

© Getty Images

Grande har vært åpen om hvor dypt Millers død har påvirket henne. I sin første skriftlige Instagram-hyllest etter hans død beskrev hun sin vantro. "Jeg beundret deg fra dagen jeg møtte deg da jeg var nitten og jeg vil alltid gjøre det," skrev hun. "Jeg kan ikke tro at du ikke er her lenger, jeg kan egentlig ikke vikle hodet mitt rundt det. Vi snakket om dette. Så mange ganger. Jeg er så sint, jeg er så trist jeg vet ikke hva å gjøre, du var min kjære venn, så lenge, over alt annet, jeg beklager at jeg ikke kunne hjelpe eller ta smerten bort. Jeg ville virkelig. Den snilleste, søteste sjelen, med demoner han aldri fortjente. Håper du har det greit nå. Hvil i fred. "

Kilde: Marie Claire. 

NYHETSBREV