© Getty Images

Cara Delevingnes stilrevolusjon

Caras stilrevolusjon

21. april 2016 av Kristine Bruerberg Karlsen

Supermodellen Cara Delevingne på bare 22 år har fått mye oppmerksomhet de siste årene. Om det er på grunn av de tykke øyenbrynene, alle runwayshowene hun har vært med i eller den avslappede holdningen er ikke godt å si - kanskje en blanding? Og så er hun jo lillesøstera til it-girl Poppy. 

Les også:

Slik rengjør du alt i sminkepungen

Cara signerte en kontrakt med modellbyrået Storm Model Managment i 2009 rett etter hun var ferdig på skolen. Men hun fløt ikke til overflaten før i 2011, da hun og modellkollega Jordan Dunn var med i Burberrys vår/sommer-kolleksjon. Samme året gikk hun for første gang på catwalken, på intet mindre enn London Fashion Week for Burberry. Siden da har hun gått for blant andre Donna Karan, Tom Ford, Chanel, Moschino, Fendi og Dolce & Gabbana. 

På siden av modellkarrieren har Cara vist at hun også har andre talenter. Hun hadde en liten rolle i filmen Anna Karenina i 2012, og skal spille hovedrollen i mystikk/romantikkfilmen Paper Towns som har premiere i Norge i juli. I tillegg kan hun synge, spille trommer og gitar. Selvfølgelig!

Stilmessig er Cara kanskje den tøffeste modellen av dem alle. Selv om hun har gått for Victoria's Secret, ser vi henne normalt ikke i særlig feminine klær. Nå i det siste, derimot, har stilen blitt mer sofistikert - converse er byttet ut med høye sandaler, den hullete jeansen med et skjørt og t-skjorta med en blazer. Men ikke misforstå - stilen skriker enda Cara og det røffe er fremdeles intakt. Mest viktig er øyenbrynene fremdeles bustete og mørke. 

Se Cara Delevingnes stilforandring gjennom tidene her!

Alle bildene er fra Getty Images

2010

Cara har alltid vært en partyjente, og var ofte å finne på de kuleste festene og tilstelningene. Både hun og søsteren Poppy Delevingne var it-jenter i London før resten av verden visste hvem de var, og dermed var de ofte å se. Caras stil er ikke helt hva vi kjenner igjen fra i dag, men vi skal ikke klage - antrekkene er svært moteriktige. 

2011

I løpet av det neste året endret Cara stilen til noe av det vi kjenner igjen i dag. Bohemsk og avslappet, og ikke minst er skinnbuksen på plass. På det siste bildet er til og med den gjenkjennelige eyelineren til stede. 

2012

På dette tidspunktet var Caras navn på alles lepper og ikke minst alles catwalker. Her i Norge skrev vi om Cara-bryn, og på Instagram florerte det tullete bilder av modellen som fant på sprell med venninnene sine. 

2012

2012-Cara kan vi godt like! Looken, modellblikket og eyelineren var blitt et kjennetegn, og stilen ble beundret og kopiert. Vi digger buksa i det siste bildet! 

2013

Hva er det å ikke digge ved denne jenta? OK, den blå nakkeputen matchet kanskje ikke resten av antrekket, men hvordan skal man ellers posere når paparazzier står der med blitzen?

2013

I midten av 2013 var stilen lignende en tenårings, men på en eller annen måte ser Cara utrolig bra ut på tross av hipsterplaggene. For ikke å snakke om kjolen på midterste bildet som ble hyllet av moteblader verden over - ikonisk! 

2013

Caras mange ansikt.

2014

I 2014 begynte Cara å kle seg i klassiske, stilrene plagg. Hun dukket opp på arrangementer i antrekk som passer den røde løperen, men beholdt det tøffe uttrykket. Håret er fremdeles voluminøst, øyenbrynene ugredd og øynene svartmarkerte - hun beholdt stilen med sin egen smak. 

2014

Det er ikke alle som ville brukt bukse på den røde løperen. Cara, derimot, ser helt smashing ut etter vår mening. Disse plaggene er helt fantastiske, og spesielt den svarte kjolen hun brukte under Buckingham Palace-lunsjen i fjor sommer ser helt vilt bra ut på henne. 

2015

Cara har hatt mye på timeplanen denne våren med blant annet filmpremierer på Paper Towns der hun har hovedrollen. Disse tre antrekkene vil vi helst ha i vår egen garderobe ASAP - spesielt skjørtet til venstre kombinert med leppestiften er til å dø for!Følg @Stylistano på Facebook og Instagram!
Vi er også på Snapchat; stylistano 

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold