© Getty Images, Calvin Klein, Prada

De 50 hotteste gutta nå!

50 hotte gutter

25. januar 2017 av Julie Marlen Engel Jenssen Leirvåg

Miss Vogue har laget en liste over de 50 hotteste guttene. Og vi er helt enige. 


Noen av disse er vi veldig godt kjent med, mens andre var nye for oss. Uansett, så er de superheite, kule og ifølge Vogue, de eneste skuespillerne, artistene, musikerne og modellene du trenger å følge med på i år.
– Enjoy!NICHOLAS HOULT, 25

 Den engelske kuespilleren som er kjent fra Tom Fords "A Single Man", "Mad Max: Fury Road" og "Warm Bodies". Vi bare elsker det fjeset.

DOUGLAS BOOTH, 23

 

Også engelsk skuespiller og har blant annet spilt i TV-serien "Great Expectations". Hunken har selvfølgelig også hatt masse modelloppdrag. Og det skjønner vi godt.


JUSTIN BIEBER, 21

 

Vi kommer ikke unna Biebern`n. Han har jo aldri sett bedre ut, eller kanskje uten det nybleika håret. Men vi har ingenting å klage på i Calvin Klein-kampanjen altså.

CLAUDE SIMONON, 22

Modellen er sønnen til bassisten i The Clash, Paul Simonon. Hello rock boy! Selv om han har vært modell for blant andre både Prada og H&M, var han ny for oss. Men en vi absolutt skal stalke på internett framover.

JADEN SMITH, 17

Jepp, sønnen til Will Smith. Vi elsket han i " The Pursuit of Happiness" der han spilte mot faren og Jaden har nok en lysende framtid som både skuespiller og kjekkas. Og lillesøster Willow er jo virkelig ikke noe dårligere hun heller akkurat.

JEREMY IRVINE, 25

Han er er virkelig one to watch i 2015 med hele tre storfilmer på kino: "Mary Shelley’s Monster", "Fallen", og "Stonewall". Det er virkelig noe med de der britene om dagen.

MATTHEW BEARD, 26 

Du husker han kanskje fra "The Imitation Game"? Superkjekk, superflink skuespiller og Burberry-modell. Hva mer kan man ønske seg? 

JACK KILMER, 20

Kampanjemodell for Saint Laurent, men også skuespiller. I år spiller han mot selveste Ryan Gosling i "The Nice Guys". Hvem er kjekkest? Jack eller Ryan? – Vi tar en Ole Brumm; "ja takk begge deler".


THEO WENNER, 28

 

Ny for oss og det er fordi han faktisk står bak kamera og ikke foran. Fotografen har blant annet tatt bilder for selveste Vogue.

TOM HUGHES, 29

Også brite, også dødskjekk. Spilt i TV-drama, men blir vel snart å se på det store lerretet han også.


FØLG @STYLISTANO PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM!
VI ER OGSÅ PÅ SNAPCHAT: STYLISTANO ;) 

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold