© Getty Images

De dristigste antrekkene fra AMA's

AMA's dristigste antrekk

23. november 2015 av Kristine Bruerberg Karlsen

AMA's - American Music Awards - var en diger fest søndag kveld. Fra programleder Jennifer Lopez' sexy antrekk, til opptredener vi sent vil glemme. 

AMA's er amerikas svar på EMA's og VMA's, og foregår ganske likt. Stjernespekket show, en dristig rød løper, oppsiktsvekkende overraskelser (Charlie Puth og Meghan Trainor klinte på scenen!) og så klart en dose Kylie og Kendall.

Ariana Grande fremførte sin nye låt 'Focus' i tidenes korteste kjole, The Weeknd satte nesten hele salen i brann under 'The Hills' og Taylor Swift tok med seg hele tre priser hjem. Alt i alt, en ganske kul kveld.

Showet blir ikke å se før om noen dager på MTV Norge, men i mellomtiden har vi fått klørne i bildene fra den røde løperen. Og de skuffer ikke!

Hailee Steinfeld

Skuespillerinnen stilte opp i en stripete playsuit med dyp utringning og høye plattformhæler.

Demi Lovato

Iført en sexy maxikjoler med splitt og meshdetaljer, plettfri sminke og bølget hår, var Demi uten tvil en av de mest elegante på kveldens røde løper.

Gwen Stefani

Flere lurte på om halvparten av Gwens kjole var glemt igjen hjemme, men vi skjønte tegningen med én gang. Er ikke denne ganske så Gwen-aktig da? Uansett veldig trendy - vi likte den!

Kendall og Kylie Jenner

Intet mindre enn to sorte, små kjoler er å forvente fra Jenner-søstrene. Kendall rocket pannelugg, sko fra Balmain og kveldens kuleste ørepynt, mens Kylie gikk for en Bondage-lignende kjole med splitt, sandaler og lav hestehale. 

Ciara

Hadde vi hatt kroppen som passet en slik kjole, hadde vi så klart brukt slike kreasjoner dagen lang. Neida. Kjolen er som skapt for Ciara, og hun fanget definitivt blikket til et titalls gutter da hun ankom den røde løperen. Kveldens dristigste!

Gigi Hadid

Hvis du ikke har sett dette antrekket på sosiale medier de siste tolv timene, følger du helt feil folk. Gigis todelte kjole hadde både splitt i skjørtet, snøring i toppen og bar mage, i tillegg til at hun rocket en ny, kort hårsveis.

Jennifer Lopez

Kveldens vertinne og programleder skiftet ikke mindre enn 9 ganger i løpet av showet. Som en på Twitter påpekte; hun blir bare mer og mer naken jo mer hun skifter! Personlig digget vi den første tettsittende drakten hun danset i, men var ikke like begiestret for den siste, mye omtalte lyseblå kjolen. Se og bedøm selv!

Følg @Stylistano på Facebook og Instagram!

Pssst! Vi er på Snapchat også - stylistano :)

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold