© Getty, Glamour.co.uk

De nye kjendisparene i 2014

De nye kjendisparene i 2014

4. september 2014 av Stylista

Man skal som kjent ikke tro alt man hører. Men...

Det britiske gossip-magasinet Glamour har listet opp en lang rekke både nye og gamle kjendisforhold av året, (i hvertfall spekulasjoner om så), som alle skal ha spiret til liv i løpet av 2014. Etter diverse brudd og kjærlighetstrøbbel i kjendisenes romantiske omgivelser, skal flere nye konstellasjoner ha oppstått i kjølevannet av knuste hjerter, noen veldig nylig. Vi vet ikke om vi tar alt dette for god fisk, men ifølge magasinet skal disse stjerneskuddene ha funnet tonen.


Noen av disse visste du nok allerede om, men sikkert ikke alle?

 

ORLANDO BLOOM OG ERICA PACKER:

For bare få dager siden ble Miranda Kerrs eksmann, Orlando Bloom, spottet på Ibiza sammen med, hold deg fast; Mirandas påståtte nye kjærestes ekskone. Puh! Dama heter Erica Packer, og hennes eksmann er mangemillonæren James Packer - som altså ryktes å date Miranda for øyeblikket. And the plot thickens... 

 

MILEY CYRUS OG JARED LETO

I februar i år overnattet visstnok Miley i huset til Jared, noe som skal ha satt i gang ryktebørsen i Hollywood. De ble i tillegg avbildet tett omslynget på en Grammy-fest i januar. Utover året har ryktene stilnet, og det vites foreløpig ikke om stjernene faktisk var, eller er, et par i dag.

 

HEIDI KLUM OG SEAL

Er det sant? Kan disse to turtelduene og eks-ektefellene finne sammen igjen? Ja, ifølge magasinet. Heidi har gjort det slutt med sin tidligere livvakt-kjæreste og rebound etter bruddet, Martin Kristen, og er nå visstnok klar for å få sin tilgivelse av eksmannen. Om de virkelig blir et par igjen gjenstår å se!

 

CHARLIZE THERON OG SEAN PENN

 

Etter at de ankom sammen på Met-gallaen tidligere i år, begynte romanseryktene å gå. Nå er det mer eller mindre bekreftet at skuespillerkollegaene Charlize Theron og Sean Penn faktisk er kjærester.

 

DRAKE OG RIHANNA

Like barn leker best. Rihanna er forhåpentligvis ferdig med volden til Chris Brown for godt, og har brukt det siste året på å se seg rundt (og prøve ut?) nye lekekamerater. I våres begynte ryktene å svirre om hennes romanse med rapperen Drake, og det ble etterhvert rapportert om at de faktisk var i et forhold i flere medier. Sangstjernene har også samarbeidet om flere musikalske prosjekter tidligere (blant annet med duettene "What´s my name" og "Take care".) I mai ble det likevel slutt mellom dem på kjærlighetsfronten (hun skal ha dumpet han), men kanskje tar de opp tråden når høstmørket faller på og de begge savner en armkrok?  

 

CARA DELVINGNE OG MICHELLE RODRIGUEZ

Allerede i februar gikk "Fast and Furious"-stjernen Michelle ut og bekreftet forholdet til supermodellen Cara. "Det går veldig bra og hun er utrolig kul. Når vi startet å henge sammen, tenkte jeg at hun var en skikkelig bra dame, og vi har det så bra sammen. Men hun er tøff, da. Du vil ikke krangle med henne, " har Michelle sagt offentlig. Og Cara: "Jeg elsker henne, hun er best."

 

LANA DEL REY OG Francesco Carrozzini

Sangfuglen Lana ble i år spottet arm i arm med fotograf Francesco Carrozzini på kjærlighetsferie i Italia. Francesco er også sønn av den italienske Vogue-redaktøren Franca Sozzani.

 

SOFIA VARGARA og Joe Manganiello

"Modern Family"- stjernen Sofia har gjort det slutt med forloveden og i stedet begynt å date "Magic Mike"-stjernen Joe Manganiello. Hot-kjendispar-alarm, der altså.

  

 

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold