© Stylista.dk & Getty Images

De søteste babyavsløringene fra Hollywood

Babyavsløringer i Hollywood

3. februar 2015 av Kristine Bruerberg Karlsen

Når de største stjernene skal ha baby, sparer de ikke på kruttet når det kommer til kunngjøringen. Vi er ikke flaue over å følge med på graviditeten til kjendiser (guilty peasure!) og har funnet frem de søteste avsløringene gjennom de siste årene. Kanskje finner du litt inspiriasjon til din egen (eventuelle) babyavsløring en gang?

Les også:

73 ting du ikke visste om Anna Wintour!

Se DE SØTE BABYAVSLØRINGENE her:

 

Joel Madden og Nicole Richie: 

Good Charlotte-frontmann Joel og "The Simple Life"-stjernen Nicole Richie sammenlignet graviditeten med å vinne en Oscar. Innlegget ble postet på Good Charlottes hjemmeside med et tilhørende søtt bilde av den lille familien. 

 

Molly Sims og Scott Suber:

Supermodell Molly Sims valgte å fortelle om hemmeligheten på bloggen sin med et nydelig bilde av henne og sønnen. I januar publiserte hun et nytt bilde, der hun forteller leserne at hun og mannen venter en jente, og at sønnen gleder seg til å bli storebror. Huset bobler over, skrev hun, og fortalte at graviditeten har gått bra så langt. Vi gleder oss til en jente om få måneder!

 

Kanye West og Kim Kardashian:

Om Kim visste om det eller ikke vet vi ikke, men gøyalt var det likevel! Under en konsert i 2012, stoppet Kanye opp hele showet og ropte "Stop the music and make noise for my baby mama!" Ta notater, gutter - det var bedårende gjort!

 

Justin Timberlake og Jessica Biel:

Jessica Biel avslørte sin baby bump allerede i november, men Justin Timberlake-fansen har måttet vente helt til nå før de fikk se idolet sitt uttale seg om saken. I helgen la han ut dette på bildet på Instagram, og det er så søtt at vi nesten blir verpesyke. Vi gleder oss stort til denne babyens ankomst!

 

Stacy Heibler og Jared Probe:

Modell og skuespiller Stacy Keibler har tydeligvis god sans for humor. Hun annonserte sin graviditet ved å legge ut et bilde av en "bolle i ovnen" påmsin Instagram-konto i 2014. Ikke veldig orginalt, men likevel ganske hysterisk! 

 

Blake Lively og Ryan Reynolds:

Gossip Girl-stjernen Blake Lively la ut dette nydelige bildet på bloggen sin i oktober i fjor for å fortelle fansen at hun og Ryan ventet barn. Paret har nå en nydelig liten datter, som vi helt sikkert vil høre mer fra de neste årene.

Les alt om fødselen her.

 

Jennifer Lopez og Marc Anthony:

Ryktene svirret i flere uker, men Marc og Jennifer holdt tett. Det var først under en konsert i 2007 at paret bekreftet ryktene foran et hylende publikum i Miami. "Marc and I are expecting a baby!" De skulle bare visst at de egentlig ventet tvillinger!

 

Beyoncé og Jay-Z:

Hvem gjør det bedre enn Queen B? Ingen! Etter sin fantastiske opptreden på Video Music Awards 2011, snudde stjernen seg mot publikum, dro opp paljettjakken og gned seg på magen. Publikum, inkludert vi som så på hjemme, stod gapende tilbake mens Beyoncé og Jay-Z (som stod i salen) slengte kyss til hverandre. Mon tro hvordan de annonserer nummer to?

 

Les også: Vårens viktigste festfrisyrer!

Les også: Vårens største sminketrender!

FØLG STYLISTANO PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM

 

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold