© Getty Images

De største kjendisbruddene i 2015

Kjendisbruddene i 2015

31. desember 2015 av Kristine Bruerberg Karlsen

Par gjør det slutt hver eneste dag over hele verden. Det er i hvert fall en liten trøst når man selv går igjennom noe så vondt som et brudd selv.

De udødelige kjendisene matcher ikke alltid med sine kjendiskjærester, og det er noen ganger litt godt å tenke på at det ikke alltid funker for dem heller. I 2015 var det en hel haug av kjendiser som gjorde det slutt. Visste du for eksempel at Gigi Hadid har hatt to kjærester i år? Eller at Avril Lavigne har skilt seg fra ektemannen sin? 

De største (og viktigste...) kjendisbruddene i år overrasket oss, og et par ganger mistet vi alt håp om kjærligheten. En periode kom det brudd etter brudd og vi visste ikke hvor vi skulle gjøre av oss. Den eneste trøsten er at enda finere kjendispar kan oppstå med single stjerner, og hvem vet når den neste Hollywood-babyen kommer?

Les også: De 10 mest likte Instagrambildene i år

Gigi Hadid og Cody Simpson

Victoria's Secret-modellen og sangeren begynte å date i mai 2014, og hadde allerede gjort det slutt en gang tidligere da de gikk fra hverandre i mai i år. Bruddet skyldes at de ikke har tid til hverandre, og at de begge ville fokusere på karrieren fremover.

Ben Affleck og Jennifer Garner

Årets tristeste nyhet i Hollywood var at superparet Ben Affleck og Jennifer Garner søkte om skilsmisse etter flere måneder med rykter. Paret var gift i ti år før de gikk hvert til sitt i juni i år. 

Emma Stone og Andrew Garfield

Skuespillerparet møttes på settet til "The Amazing Spider Man" i 2011 og begynte å date, før de i oktober i år gikk hver sin vei. 

Gwen Stefani og Gavin Rossdale

Gavin og Gwen var gift i 13 år og hadde 3 sønner før de skilte seg i august. I ettertid har det dukket opp rykter om utroskap med barnevakten, en hitsingel om bruddet og et nytt forhold mellom Gwen og Blake Shelton som begge er dommere i programmet "The Voice."

Charlize Theron og Sean Penn

Hollywood-paret Chalize og Sean brøt forlovelsen i juni 2015, og i ettertid har Charlize uttalt til Elle UK at hun var så knust etter bruddet at hun hadde problemer med å fokusere på jobben.

Har du meldt deg på Stylistas egen julekalender?

Kourtney Kardashian og Scott Disick

Scott forsvant på sommerferie til Cannes med ekskjæresten, mens Kourtney ble igjen i Los Angeles med tre små barn. Bruddet kom ikke som noe stort sjokk, verken for Kardashian-familien eller oss. Og nå svirrer ryktene om at det skal være noe på gang mellom Kourtney og Justin Bieber! 

Avril Lavigne og Chad Kroeger

Vanity Fair kalte paret for Canadas svar på "Brangelina," derfor var sorgen stor da Avril i år meldte på sin Instagram-profil at de hadde avsluttet ekteskapet etter to år sammen.

Megan Fox og Brian Austin Green

Vi var ikke engang klar over at Megan har hatt kjæreste alle disse årene, men hun møtte altså Brian, kjent fra "Beverly Hills 90210", da hun var 18 år gammel. Deres ekteskap varte i 5 år, før det tok slutt i mars.

Kaley Cuoco og Ryan Sweeting

The Big Bang Theory-stjernen annonnserte at hun og ektemannen skulle skilles etter å vært gift i 21 måneder. Paret forlovet seg i desember i fjor, etter kun tre måneder sammen.

Zayn Malik og Perrie Edwards

Kanskje årets mest omtalte brudd foregikk mellom One Direction-sangeren Zayn Malik og Little Mix-sangeren Perrie Edwards. Det gikk rykter om at Zayn blant annet gjorde det slutt over sms, og at Perrie gråt på scenen midt i en sang. Forholdet var veldig offentlig, så når Zayn brøt forlovelsen, var Perrie mildt sagt knust.

Britney Spears og Charles Ebersol

Popstjernen brøt med sin produsentkjæreste Charles etter et åtte måneder langt forhold. Kort tid etter slettet hun alle bilder hun hadde av ham på Instagram - tommel opp!

Nick Jonas og Olivia Culpo

Boy band-sangeren Nick og modell Olivia gikk fra hverandre i juni etter to år sammen. Olivia var inspirasjonen bak Nicks hit "Jealous" og Nick har senere uttalt at han fokuserer enda mer på karrieren etter bruddet.

Emma Roberts og Evan Peters

Skuespillerne forlovet seg i desember 2013 etter å ha vært sammen i over et år. I juni avsluttet de forholdet, og fortalte at de rett og slett hadde vokst fra hverandre.

Gigi Hadid og Joe Jonas

Hvis årets rundbrenner skal kåres, er Gigi en veldig aktuell kanditat. Bare måneder etter bruddet med Cody, holdt hun hender med Joe i New York. De datet i tre måneder før forholdet tok slutt fordi tiden strakk ikke til. I det siste har det dukket opp rykter om at hun dater Zayn Malik, så vi venter i spenning...

Ariana Grande og Big Sean

Stjerneskuddene gikk fra hverandre i april etter åtte måneder sammen. I en pressemelding gitt ut litt senere, skrev de at de fremdeles er nære venner. 

Miley Cyrus og Patrick Schwarzenegger

Selv om det oppstod rykter om utroskap, har en kilde fortalt at bruddet skyldes at Miley og Patrick var på forskjellige steder i livet. Fint - for da kan Miley og Liam bli sammen igjen!


Les også: De villeste hårtrendene fra 2015

Les også: Slik velger du riktig strømpebukse

Les på Costume.no: 40 gode julegavetips

Følg @Stylistano på Facebook og Instagram!

Pssst! Vi er på Snapchat også - stylistano :)

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold