© Getty Images

Fra lovebirds til ekskjærester? - Kourtney og Scott

Er det over?

11. juli 2015 av Kristine Bruerberg Karlsen

Etter ni år sammen har, ifølge E!- Online, Scott Disick og Kourtney Kardashian valgt å gå fra hverandre etter mange opp- og nedturer.

Les også:

Hvilken Kardashian er du? Ta testen!

Superparet ble sammen i 2006, men gjorte det slutt en kort stund i 2010. De har tre barn: Mason på fem år, Penelope på tre og Reign på bare seks måneder.

I følge sladdernettstedet E!-Online har kilder fortalt at Kourtney gjorde det slutt etter at Scott angivelig opprådte som singel ved flere anledninger. Hun dumpet ham etter at hun så bilder fra Monte Carlo der Scott var litt vel nære eks-kjæresten Chloe Bartoli. Da hadde han ikke vært hjemme på over en måned; kun reist rundt i Europa for å feste, sier flere kilder til E!-Online.

Bilder fra New York viser at tante Kim og onkel Kanye har tatt med nevø Mason på miniferie til New York. Der feiret de USAs 4th july, mens Koutney feiret alene med de to yngste barna. Og etter at Scott var fraværende på Penelopes treårsdag i Disney World med resten av familien denne uken, har ryktene bare eskalert.

Lovebirds no more? // Foto: Getty Images

Gjennom reality-serien Keeping Up With The Kardashians har seerne fulgt parets problemer. Blant annet gjorde de det slutt i 2010 fordi Scotts misbruk av alkohol og piller tok overhånd. Han kuttet ut all alkohol i en periode, og hadde terapitimer både med og uten Kourtney. Siden da har han vært inn og ut av rehab.

Kourtney har hele tiden støttet Scott fullt ut, og har tidligere uttalt at han jobber med seg selv og at det går bra. I mellomtiden har hun tatt vare på parets tre barn, inkludert Reign som bare er 6 måneder gammel. 

Nå har trebarnsmoren og reality- stjernen fått nok, og kilder sier at hun hadde barna i tankene da hun gjorde det slutt med partyløven som aldri kunne legge fra seg den ville livsstilen.

Så gjenstår det se om det kildene og ryktene sier, stemmer.

Les også:

Kendall x Kylie for Topshop

Les også:

Se Kendalls stilrevolusjon

 

Følg @Stylistano på Facebook og Instagram!

Psst! Følg oss på Snapchat også - Stylistano :) 

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold