© presse

Intervju med Angelica Blick

Intervju: Angelica Blick

24. april 2014 av Amalie Kolaas

I dag var den svenske motebloggeren Angelica Blick i Norge for å lansere sitt designsamarbeid med kleskjeden Bik Bok. Et ærefullt oppdrag flere kjendiser som Jenny Skavlan, Charlotte Thorstvedt, Whitney Port og Olsen-tvillingene har hatt før henne.

Vi var så heldige og fikk en prat med den svenske bloggeren da hun var i Norge for å lansere kolleksjonen.

 

Hvordan føles det å ha designet sin egen kolleksjon for Bik Bok?

Det følest helt fantastisk! Bik Bok har alltid vært en kjede som jeg har vært stor fan av, så å få lov til å være gjestedesigner hos de er helt utrolig!

 

Hvordan reagerte du når du ble spurt om å samarbeide?

Først og fremst var jeg overlykkelig og veldig smigret, men jeg var også veldig nervøs. Hva om ingen liker det eller ingen kom til å kjøpe det, var noe jeg tenkte en del på. I tillegg var det veldig vanskelig å holde det hemmelig. Jeg var jo hovedsaklig veldig glad, så å ikke kunne ringe venner og fortelle det, var utrolig vanskelig. Jeg holdt det hemmelig i et og et halvt år, og det var kun de nærmeste i familien som fikk vite det.

 

Har du et spesielt favorittplagg i kolleksjonen?

Det er veldig vanskelig å si, for kolleksjonen har stort fokus på å være anvendelig for alle, der det meste skal kunne matches med veldig mye og gi mulighet for å være leken. I tillegg er det plagg som skal kunne brukest til mange forskjellige anledningar, alt fra en rolig dag på kontoret til en elegant gallamiddag. Så det er veldig vanskelig å kunne peke på en spesiell favoritt.

Kan man se noen av vårens trender i kolleksjonen?

Hovedsakelig er jo det veldig ”meg”, men det er også en del helhvitt skinn og knæsje farger, samtidig som det både er heldrakt og litt fokus på det sporty. Så man finner jo en del av vårens trender der. Men fokuset har først og fremst vært på å få frem noe av ”meg” i plaggene.

 

Hvordan håndterer du en kleskrise?

Jeg velger alltid å gå for antrekk som er klassiske og enkle. Alle har dager hvor ingenting i garderoben fungerer, og da er det lurt å gå for antrekk som er trygge. For meg er det gjerne jeans og en enkel t-skjorte, sammen med et par høye hæler og skinnjakke. Det er et veldig klassisk antrekk som aldri slår feil.

 

Hva vil man alltid finne i vesken din?

Jeg har jo det vanlige, som mobil og lommebok, men jeg har også en lippgloss og litt lette sminkeprodukter til en ”quick fix”. Så går jeg aldri uten skoskift. Dersom jeg har høye hæler er det greit å kunne bytte over til et par flate sko når beina begynner å gjøre vondt.

 

Har du noen tips til andre motesjeler?

Aldri bry deg om hva andre mener og tenker, og kle deg i akkurat hva du vil. Tørr å utforsk litt, og ikke bry deg om hva de andre syns. Jeg vet at jeg selv har fått et par rare blikk opp igjennom tidene.

Bik Bok by Angelica Blick er å finne i utvalgte Bik Bok-butikker i uke 17 og vil være tilgjengelig på bikbok.com fra den 26. april. Prisene varierer fra 49 kroner på tilbehør og opp til 899 kroner.

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold