© Instagram

It-jentene du bør følge på Snapchat

It-jentene på Snapchat

4. mars 2015 av Annette Haga

Mange av verdens største motebloggere, modeller og it-jenter benytter seg av Snapchat for å dele livet sitt med følgerne sine. Denne formen for kommunikasjon synes vi er både morsom og ærlig, sammenlignet med for eksempel Instagram (der bildene generelt er mer preget av perfekte motiver, filtere og locations).

Vi snakker rett og slett litt ekte "behind the scenes", der du kan holde deg oppdatert på hva dine favoritt-fashionistas bedriver tiden sin med gjennom dagen! Her har vi plukket ut noen av våre favoritter, som vi håper du kan la deg inspirere av.


HER ER IT-JENTENE DU BØR FØLGE PÅ SNAPCHAT:

KENDALL JENNER (19):

Kendall Jenner er halvsøsteren til Kim Kardashian, og ble kjent gjennom familiens reality-show Keeping Up With The Kardashians. Hun har raskt opparbeidet seg til å bli en av verdens mest ettertraktede modeller, er elsket av Karl Lagerfeld, og blir ofte avbildet sammen med Cara Delevingne og Gigi Hadid. På toppen av det hele har hun en fantastisk garderobe, er dødsvakker og har mer enn 20 millioner følgere på Instagram.

Følg henne på snapchat: kendalljenner


DANIELLE BERNSTEIN (23):

Danielle Bernstein står bak den populære bloggen WeWoreWhat.com. Hun bor i New York, beskriver stilen sin som "rocker chic" og kan style snekkerbuksen på utallige måter. Definitivt en å følge på Snapchat for antrekksinspirasjon om morgenen, eller for å plukke opp noen tips til neste gang du besøker The Big Apple.

Følg henne på snapchat: weworewhat


GIGI HADID (19):

Gigi Hadid, datteren til Yolanda Foster (kjent fra The Real Housewives of Beverly Hills) har virkelig fått fart på karrieren den siste tiden. Etter at hun ble gitt tittelen "The New Face of Maybelline", har hun vært på alles lepper, gått visninger for flere av de største motehusene og gjort fotoshoots for blant annet Sports Illustrated og LOVE. I tillegg har hun bevist for street style-fotografene at hun har en kul stil utenfor fotostudioet også. One to watch!

Følg henne på snapchat: doublegiforce

SHEA MARIE (28):

Shea Marie er en amerikansk blogger, stylist, tv-programleder, designer, modell og fotograf - som lever av å reise rundt i verden og samarbeide med de store motehusene. Livet hennes kan virke veldig glamorøst, men som hun sier det selv: "When your bags are so overweight that you have to pile all your clothes on your back. Follow the unglamorous, real side of our lives as we head to Europe! on snapchat".

Følg henne på snapchat: realsheamarie


SOPHIA AMORUSO (30):

Sophia Amoruso kommer fra California og er mest kjent som grunnlegger og eier av Nasty Gal. I en alder av 22 startet hun en vintage eBay-butikk, som hun på egenhånd har bygget opp til å bli en suksessfull nettbutikk med over 200 ansatte. Hun er også forfatteren av boken #GIRLBOSS, har 231.000 følgere på Instagram og har uttalt følgende: "The energy you’ll expend focusing on someone else’s life is better spent working on your own. Just be your own idol.”

Følg henne på snapchat: sophiaamorusoKENZA ZOUITEN (23):

Kenza Zoutien er Skandinavias desidert største blogger, med over 983.000 følgere på Instagram. Den svensk-marokkanske skjønnheten har delt livet sitt med blogglesere siden hun var femten år gammel, vært på coveret av utallige magasiner og startet sitt eget klesmerke IvyRevel. På Snapchat legger hun ofte ut usminkede grimaser mellom de perfekte selfies, og vi digger at hun har masse selvironi!

Følg henne på snapchat: ihaveacameltoe

(Foto: @peaceloveshea og @kenzas)

(Foto: @songofstyle)

AIMEE SONG (27):

Aimee Song har i ung alder oppnådd suksess både som ettertraktet interiørarkitekt og som moteblogger Hun begynte å blogge i 2008 og opprinnelig tenkte hun å legge vekt på interiørdesign, men suksessen ble stor da hun begynte å poste antrekksbilder. Nå regnes hun for å være en av de mest innflytelsesrike bloggerne i hele verden! På Snapchat får du et uhøytidelig innblikk i hverdagen hennes, og MyStoryen hennes består av mange humoristiske innslag med blant annet penis-tegninger (noe du antagelig aldri vil finne på hennes andre kanaler...)

Følg henne på snapchat: songofstyle

KRISTINA BAZAN (21):

Kristina Bazan er bare 21 år gammel, men har allerede gjort seg bemerket som modell, stylist og blogger. Hun ble født i Sveits og har de siste årene pendlet mellom USA og Europa, og samarbeider med designermerker som Louis Vuitton, Dolce & Gabbana, Yves Saint Laurent og Dior. Ved å fokusere på redaksjonell kvalitet fikk hun et unikt rykte i moteindustrien, og blir omtalt i store magasiner som Vogue og Cosmopolitan. Hun har 1.4 millioner følgere på Instagram, og på Snapchat kan du holde deg oppdatert på hennes hektiske hverdagsliv.

Følg henne på snapchat: kristina_bazan


LEANDRA MEDINE (26):

Leandra Medine fra New York ble kjent for å starte opp bloggen "The Man Repeller", som har utviklet seg til å bli et motemagasin på nett. Hun har uttalt: "God mote handler om å glede kvinner, ikke menn, og ofte elsker kvinner motetrender som menn hater. Og det er fantastisk". I 2012 ble Leandra omtalt i avisen Forbes sin "Top 30 under 30" som en av det årets mest innflytelsesrike trendsettere. Hun har blitt et kjent navn på grunn av sin ærlighet og snartenkte kommentarer angående high fashion, og byr på massevis av humor!

Følg henne på snapchat: manrepeller

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold