© Getty

Jay-Z og Beyoncé motbeviste utroskapsryktene

Motbeviste utroskapsrykter fra scenen

14. juli 2014 av Stylista

Hvis vi skal tro på en rekke utenlandske medier (men det skal vi vel ikke?), har det oppstått litt trøbbel i paradiset de siste ukene for rapmogulen Jay-Z og hans kone Beyoncé. Det hele startet med den ikke så rent diskré uoverenstemmelsen mellom rapperen og Beyoncés søster Solange, i heisen på vei til årets Met-galla.

Deretter har det oppstått en del rykter i kjølevannen av denne hendelsen. Ordet på gata vil nemlig ha det til at Queen B nå skal ha noe på gang med deres felles livvakt, Julius De Boer, mens Hova selv skal ha flørtet heftig med "Lady Marmelade"-stjernen Mya. 

Vi tror og håper dette selvsagt bare er tomme rykter, og at kjærligheten mellom vårt favoritt-superpar er sterkere enn noensinne. Ekteparet er for tiden ute på sin felles USA-turne "On the Run tour" og har selv slått sterkt tilbake på ryktene fra scenen. Jay-Z opptrer som en gentleman, sender kona flørtende blikk, hjelper henne opp og ned fra scenekanten, samt synger romantiske duetter med henne. Mens Beyoncé selv... vel hun opptrer i intet mindre enn et brudeslør. Skriker ikke det "romance", så vet ikke vi! 

Beyoncé har også fått masse skryt for sine sceneantrekk under denne touren. De beskrives flere steder som "noe av det mest sexy hun har hatt på seg noen gang".

Se bildeNE fra jay-Z og Beyoncés "on The Run"-tour her og døm selv:


Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold