© Instagram, Getty Images

Kardashian-drama

Kardashian-drama

18. oktober 2015 av Charlotte Sørvald

Vi er vel alle enige om at det ikke er mangel på "action" i Kardashian-familien, men de siste ukene har det vært litt mer enn vanlig. Nakenfoto, rehab og overdose er temaene for de siste dramatiske ukene for reality-familien.

Les også: Vil du bli Lindex' nye modell?

Nakenbilder


Forrige helg kom bildene av en naken Kourtney Kardashian opp i mediene. Trebarnsmoren stilte nemlig opp for fotografen Brian Bowen Smith til en fotoshoot med Vanity Fair. Bildet av Kourtney ble senere delt på Instagram av hennes selv, men også av hennes eks-kjæreste Scott Disick. Ryktene sier i alle fall at de to har gått fra hverandre, men hvem vet.
Se bildet av Kourtney på VanityFair.com

Rehab

Ting er ikke fullt så muntert for denne karen om dagen. Scott, som tilsynelatende har slitt med alkoholproblemer i flere år, har nå bestemt seg for å legge seg inn på rehab. Vi får håpe at det går bra for han denne gangen.

Koma

Kardashian-eksene har det virkelig tøft om dagen, men verst er det for Khloés eksmann, Lamar Odom. Han ble funnet bevisstløs på et bordell tidligere denne uken, og tilstanden skal være alvorlig. Khloé, som var gift med Lamar fra 2009-2014 (ryktene sier at de fortsatt er gift, men det er heller ikke godt å si), skal være knust og skal være på plass ved sykesengen. Ryktene sier at han skal ha vært ved bevissthet en kort stund i går og sagt "Hello" til Khloé, som skal ha svart "I love you". 

Cosmopolitan

En litt hyggeligere nyhet er selvfølgelig Cosmo-coveret i anledning 50-års feiringen av det populære magasinet. Denne uken ble utgaven med Kardashian-jentene sluppet hvor de også pryder forsiden for første gangen sammen på fire år. Novemberutgaven er smekkfull av den vakre gjengen, med intervjuer og flotte bilder.

Her er noen sitater fra artikkelen: 

Sesong 11

Den nye sesongen har premiere på TV i USA 15. november. Hvis man skal dømme etter de mange teaserne som er publisert, blir det en dramatisk vinter med The Kardashians. 

Følg @Stylistano på FACEBOOK og INSTAGRAM

Vi er også på Snapchat - stylistano 

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold