© Getty Images, Instagram

Kendall Jenners stilrevolusjon

Kendalls stilrevolusjon

5. mai 2017 av Kristine Bruerberg Karlsen

Navnet Kendall Jenner er på alles lepper om dagen. Supermodellen på bare 19 år har fort fått stempelet som it-jente for sin kule klesstil og holdning.

Les også: Ta testen! Hvilken Kardashian er du?

Sammen med lillesøsteren Kylie er de begge stadig vekk i både amerikanske og norske medier. Kendall ble først kjent da realityserien Keeping Up With The Kardashians kom på amerikansk TV i 2007, og etter at storesøsteren Kim giftet seg med rapperen Kanye West, har populariteten hennes skutt i været. Hun har nå sin egen karriere, både som supermodell, designer for Topshop og som modell for Calvin Klein

På Instagram har Kendall nesten 80 millioner følgere, og noen av de mest populære bildene er av henne og bestevenninnen og modellkollega Gigi Hadid. Sammen med Justin Bieber har de tre landet motekampanjer, dratt på ferier sammen og er stadig vekk å se sammen på Instagram. Vi har også sett henne være rampete med it-jenta Cara Delevingne, og det virker ikke som om verden har fått nok. I hvertfall ikke enda.

Hvis du googler "Kendall Jenner Street Style" får du opp nesten 4 millioner treff. Kendall sparer ikke på kruttet når de kommer til klær, og har flere ganger laget overskrifter på grunn av spesielle klesvalg. Det har naturligvis aldri vært sånn, spesielt fordi hun bare er 21 år. Derfor tenkte vi å ta en kikk ned i arkivet, og plukke frem de beste bildene av Kendalls stilskifte, akkurat som vi gjorde med

lillesøsteren Kylie

for en stund tilbake. Enjoy!


 

1998 // 2007

Foreldrene til Kendall har alltid vært TV-personligheter i USA, så Jenner-barna var vant til oppmerksomheten. Se så søt hun er på det første bildet!

 

2009 // 2008 // 2009

Det var nok mange unge jenter i 2008 og 2009 som var misunnelige på Kendalls klær, og ikke minst det faktum at hun fikk gå på den røde løperen. Stilen er typisk 00s-jentete, med mye rosa og sommerlige plagg. Legg merke til det siste bildet - tror du hun hadde posert sånn for et bilde i dag? ;)


2010

I 2010 blomstrer tenåringsstilen for fullt, og Kendall begynte å få både høyden og looken hun i dag er så kjent for. Hun og familien var å se på alle røde løpere som var, men her i Norge var vi ikke like bevisste på familien. Vi skulle bare visst...


 

2010

Ingen tvil om at Kendall fant looken sin allerede i 2010. Modellblikket til venstre er et typisk Kendall-trekk som vi ser gang etter gang på catwalken. Og se så søt hun er til høyre!


 

2011

Denne stilen digger vi! Gode gamle 2011 med paljetter, jordfarger og masse glamour. Og Justin Bieber, selvsagt. Fra tenåring til voksen på bare et år!

 

2011

Wow! Vi er litt usikre på om vi gikk i høye hæler så ofte da vi var 16 år gamle, men vi heter tross alt ikke Kendall Jenner heller. Hun så smashing ut i korte, trange kjoler, og det virker som om hun var litt mer komfortabel foran kameraene på dette tidspunktet. 

 

2012

I 2012 hadde både Kendall og Kylie gått på sin første catwalk, og den amerikanske pressen begynte virkelig å legge merke til ungjentene. Søstrene delte forside på det populære ungdomsbladet Seventeen, og ved utgangen av 2012 hadde Kendall prydet forsiden på flere andre blader, blant annet Miss Vogue Australia. 


 

2013

På dette tidspunktet hadde ryktene om en ny it-jente nådd Norges grenser. Kendall datet One Direction-kjekkasen Harry Styles, og var på forsiden av den arabiske utgaven av Harper's Bazaar. Stilen er også litt mer gjennkjennelig enn før - crop tops før resten av verden fulgte etter, og en elegant, rød kjole som sitter som et skudd. Vi skjønner godt at hun fort ble så populær som hun gjorde blant amerikanske tenåringer.


 

2013

Når paparazziene følger etter på gata, vet du at personen begynner å bli viktig. Jenner-søstrene var som bensin på bålet på sosiale medier, og ryktene om Kylies leppeforstørrelse begynte å florere. Kendall debuterte som profesjonell modell på catwalken for Marc Jacobs på våren, og resten av året gikk ett i ett. Hun dukket opp på alle motevisningene med de største supermodellene, så veien dit selv var ikke særlig lang for 17-åringen. Både Givenchy, Chanel, Donna Karan, Balmain, Dolce & Gabbana, Fendi og Tommy Hilfiger ville kle Kendall opp i klærne sine, og poff - så var en ny it-jente født.

 

2014 // 2015

2015

Kendalls stil er på kanten til ikonisk - i hvertfall misunnelsesverdig. Navnet hennes dukker opp i alle de største motebladene i verden, med bilder fra Instagram, den røde løperen, paparazzier eller street style-bilder. Modellkarrieren tok helt av og hun ble å regne som en av de største og best betalte modellene i verden. Stilen hennes ble mer voksen og sofistikert. 

2016

Kendall Jenner har blitt beskyldt for sillikonpupper, nesejobber og andre kirurgiske inngrep for å forandre på utseende, men selv nekter hun for dette. 

Hun er fortsatt en av verdens største modeller og fikk den store drømmen i oppfyllelse: Å gå moteshow for Victoria`s Secret. 

2017

Kendall Jenner er en av verdens mest sexy og er ikke redd for å vise seg fram. Hvor ble det av den lille, tynne tenåringen med regulering og uren hud? 


Hun stråler alltid på den røde løperen og har alltid kule antrekk når hun knipses på privaten. Og hun har overgått alle søstrene på "coolness"-skalaen. 


Hele verden elsker Kendall Jenner. Ikke bare for hennes utseende, men at hun har bein i nesa og engasjerer seg. 

Se kjendisene på den røde løperen for første gang

Les mer om The Kardashians her!

 

Følg @Stylistano på Facebook og Instagram!
Vi er også på Snapchat; stylistano

 

NYHETSBREV