© TopShop

Kendall og Kylie med festkolleksjon for TOPSHOP

Kendall & Kylies jul

17. november 2015 av Julie Marlen Engel Jenssen Leirvåg

Kendall og Kylie Jenner har gjort stor suksess som gjestedesignere og kampanjemodeller for klesgiganten TOPSHOP

20. november lanseres festkolleksjonen til reality-søstrene i TOPSHOP-butikkene og på nett. Dessverre shipper ikke TOPSHOP til Norge, så vi får nøye oss med å se på de lekre kampanjebildene og sikle på plaggene. 

Jentene er i full gang med å promotere kolleksjonen og forteller om sine beste tips til festantrekket og deres juletradisjoner i en Q&A lengre ned i saken. 

Kolleksjonen består av 15 plagg: kjoler, magetopper, miniskjørt, body, strikkekjole, jumpsuit, bomberjakke, fuskepelser, T-skjorte og et maxi-skjørt. Fargene går i sort, kremhvit, marmormønster, sølv, pudder og blå. Det er en stilig og minimalistisk kolleksjon til å være til festsesongen, som vi assosierer med glitter og stas. 

Prisene er fra 350 til 1,500 kroner.

Q&A med Kendall og Kylie

Q: Fortell om inspirasjonen bak kolleksjonen. 

A: Vi ville vise vår personlige stil, men med en julevri. Julen er alltid så festlig og selvfølgelig må du ha de riktige plaggene til enhver anledning. Vi ville designe en spesiell kolleksjon med plagg som fanger både det elegante og edgy. 


Q: Hva er deres ultimate julefest-look?

A: Du må alltid ha noe metallisk eller med shimmer til antrekket. Det kan være diskré, men alt som glitrer gir den riktige julefølelsen. Strikk er også perfekt for julen. En deilig, oversized genser er en sikker vinner.  

 

Q: Hvordan skal dere feire julen? 

A: Julen er vår favoritthøytid. Familien vår prioriterer å ta fri fra jobb og faktisk ha kvalitetstid sammen. Vi har begge egne hjem nå, så det blir kjempegøy å ha juleselskaper hjemme hos hverandre for første gang. 

 

Q: Hva finner vi på julespillelisten deres? 

A: Vi elsker alle klassikerne. Mariah Careys "All I Want For Christmas" er alltid på repeat i julen. 

 

Q: Hva er høydepunktet hos familien Kardashian/Jenner i julen? 

A: Moren vår er ekspert på pynting, så det er alltid gøy å være ekstra ivrige når hun begynner å ta fram alle juledekorasjonene. Hun elsker det. Det har fått oss inspirert til å pynte våre egne hus til jul også. 

– Q&A er oversatt fra pressemelding – 

Følg @stylistano på facebook og instagram!

Vi er også på snapchat; stylistano ;) 

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold