© Ellen Show, Getty Images

Khloé Kardashian: «Det går ikke bra med Kim nå»

Khloé om dramaet i Paris

13. oktober 2016 av Julie Marlen Engel Jenssen Leirvåg

Denne uken gjestet Khloé Kardashian The Ellen DeGeneres Show igjen og endelig fikk vi høre hvordan det går med Kim Kardashian etter det brutale ranet i Paris.

Etter ranet har det vært helt stille fra Kim, som til vanlig er veldig aktiv i sosiale medier. Hun har heller ikke uttalt seg i media.

Under intervjuet fortalte Khloé at det ikke går så bra med søsteren.

– Det som skjedde med henne var utrolig traumatisk. Familien vår står sammen og vi kommer oss gjennom dette sammen. Vi setter stor pris på støtten fra alle, men det vil ta tid å komme over.

Khloé sa videre at hele familien har fått seg en vekker og at de nå prioriterer å støtte søsteren. Hele familien har trukket seg litt tilbake fra rampelyset etter dramaet.


  

Misfortåelser mellom Rob og familien


Det har stormet mye rundt familien det siste året: det klikka litt for Kanye, Kim, Kanye og Taylor Swift har hatt en fight, Kylie og Tyga har vært fram og tilbake og ikke minst den interne familiestriden etter at Rob Kardashian forlovet seg med Tygas eks, Blac Chyna og annonserte baby og egen realityserie.

Familien har tatt Kylies parti i feiden og vært veldig tydelige på hva de synes om brorens forhold. Det hele toppet seg da Kardashian-klanen arrangerte baby shower uten å invitere hovedpersonen: babyens mor.

Rob har svart med å fortelle offentligheten om store begivenheter før sin egen familie, og blant annet twitret Kylies mobilnummer som hevn. Ellen spurte rett ut om hvordan det går med Rob nå.


– Alle har det bra. Det var to babyfester og Chyna var invitert i begge. Men den ene var tiltenkt gutter med Rob og hans kompiser. Vi hadde leid inn barberer og lagt opp til guttekveld. Rob misforstod og trodde at bare Chyna var utelatt.

– Bla, bla, bla, sier vi. Vi synes at det høres ut som om Khloé ror for harde livet her... Misforståelse du liksom.

Vi håper uansett at det går bra med Kim og at hun snart er tilbake i rampelyset.
Sminken Kim sverger til ser du på Costume.no


FØLG @STYLISTANO PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM! 

Vi er på snapchat; stylistano

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold