© Video: Youtube

Khloé Kardashian på The Ellen Show

Khloé Kardashian-intervju

17. november 2015 av Julie Marlen Engel Jenssen Leirvåg

@theellenshow

Det går ikke en uke uten at familien Kardashian skaper overskrifter. Nylig gjestet Khloé Kardashian The Ellen Show og vi fikk en etterlengtet oppdatering om ekteskapet med Lamar Odom. 

Egentlig skulle den populære reality-stjerna promotere den nye boken sin "Strong looks better naked", men hun fortalte åpent om hvordan det går med Odom, som hun enda ikke har skilt seg fra. 

Odom ble funnet bevisstløs på et bordell og lå i koma i tre dager. Khloé har derfor utsatt skillsmissen, selv om hun har en ny kjæreste; basketballspilleren James Harden. Harden er 5 år yngre enn henne. Men tross sin unge alder, har han vært en viktig støttespiller for Khloé, som har hatt det vanskelig i det siste. 

Les også:

Se Kardashian-søstrenes hyllest til moren

Etter at Odom havnet på sykehus, har hun støttet han og skal hjelpe han med å bli frisk. I intervjuet med Ellen, som du kan se et klipp fra nederst i saken, fortalte hun at han har fått et slag (pressen spekulerer i at det var en overdose) og at det vil ta tid før han er helt frisk igjen. Khloé sa også at han alltid vil være en del av livet hennes, selv om de ikke er kjærester mer. 

Khloé snakket også om boken hun har skrevet, som handler om alt det vanskelige hun har opplevd i sitt 31-år lange liv. 

Søndag var det premiere på sesong 11 av "Keeping Up With The Kardashians" på amerikansk TV og det blir ikke lite drama i denne sesongen heller. 

Vi kan nesten ikke vente til den er å se på skjermen her i Norge!

Se flere klipp fra intervjuet med Khloé her!

Les også:

Kendall Jenners bursdagsantrekk

Les også:

Khloé Kardashian = superwoman

Les også Costume.no:

Asos lanserer brudekolleksjon

Følg @stylistano på facebook og instagram!

Vi er også på snapchat; stylistano ;) 

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold