© Getty Images, Instagram

Khloé Kardashian - Superwoman?

Khloé er superwoman

14. mars 2016 av Charlotte Sørvald

Khloé Kardashian har hatt mye motgang i det siste, allikevel ser det ikke ut til at hun har latt seg forfalle av den grunn. Ny bok, ny sveis og ny kropp - denne superdama lar seg ikke stoppe.


Ny bok

I fjor ga hun ut boken "Strong Looks Better Naked", hvor hun forteller hvordan hun har blitt sterk ved å prøve og feile. I boken åpner hun opp om sine egne utfordringer i forhold til kropp, selvtillit og kjærlighet fra et veldig personlig perspektiv. Vi gleder oss til å lese!


Ny kropp
Som Khloé selv sier i intervjuet med People Magazine (under) har hun alltid blitt omtalt som "den tjukke søsteren", noe hun slett ikke lar seg knekke av. I forbindelse med Poeple Magazine-coveret denne måneden (som hun er på forsiden av), forteller hun om kroppspress i Hollywood og hvordan hun håndterer det.


Nytt hår
Noen dager etter at Lamar ble funnet livløs, dukket det opp bilder fra Kim Kardashians babyshower. Her så vi Khloé med en helt ny og fresh sveis. WE LOVE IT!

Covergirl
Som nevnt, er Khloé forsidepike for People Magazine denne uken hvor hun åpner opp livet sitt - kun timer før skandalen med Lamar Odom.

Følg @Stylistano på FACEBOOK og INSTAGRAM
Vi er også på Snapchat - stylistano

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold