© Getty Images

Khloé Kardashian trekker skilsmissen

Khloé trekker skilsmissen

22. oktober 2015 av Kristine Bruerberg Karlsen

Ingen uke uten litt Kardashian-drama! 

Du har helt sikkert fått med deg at Lamar Odom, mannen til Khloé Kardashian, havnet i koma etter en uheldig (og pinlig...) hendelse på et bordell i staten Nevada i USA. Etter noe sånt som 72 timer med alkohol og narkotika, hadde noen funnet Lamar bevisstløs på gulvet.

Khloé har sittet ved Lamars seng på sykehuset helt siden han ble innlagt tirsdag 13. oktober, og gikk til og med glipp av søsteren Kims bursdagsselskap. Lamar har etter ryktene våknet, men tilstanden er fremdeles så som så. Han kan blant annet ikke stå på egenhånd, og en kilde har sagt til US Weekly at Khloé er veldig bekymret for ham.

Selv om Khloé og Lamar separerte seg i desember 2013, har de offisielle skilsmissepapirene ikke blitt underskrevet. Nå skriver US Weekly at advokaten til ekteparet fikk en dommer til å innvilge papirene som ugyldige. Lamar og Khloé vil derfor kanskje gi ekteskapet en ny sjanse?

Paret separerte seg etter at det kom frem at Lamar hadde vært utro, fyllekjørt og brukt narkotika. Khloé har helt siden desember 2013 prøvd å redde ekteskapet ved å innlegge Lamar på såkalt "rehab", men ga opp kampen i sommer. Forhåpentligvis har Lamar fått en ordentlig oppvekker, og holder seg unna narkotika for resten av livet. 

Vi heier på et nytt forsøk for Khloé + Lamar, og håper alt ordner seg for begge to.

Følg @Stylistano på Facebook og Instagram!

Pssst! Vi er på Snapchat også - stylistano :) 

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold