Khloe kardashian treningtips.
© Getty Images, Instagram

Khloé Kardashians 6 beste treningstips

Tren som Khloé Kardashian

9. mars 2018 av Annette Haga

Det er ingen tvil om at Khloé Kardashian har blitt treningsfrelst, og vi synes hun virker mer fornøyd med seg selv enn noensinne. Profilen hennes på Instagram er full av bilder fra treningsstudioet, og hun har all grunn til å være stolt over seg selv!


Vi ble derfor nysgjerrige på hva som motiverer og inspirerer reality-stjernen, og fant en artikkel med hennes beste treningstips på nettstedet 1st Slice. Hennes personlige trener, Gunnar Peterson, har i et intervju med E! Online sagt at Khloé virkelig legger inn støtet på trening. Hun tar ingen snarveier, men jobber hardt og er både mentalt og fysisk innstilt på å komme inn i "fight mode". Les hvordan under!


Khloé Kardashians 6 beste treningstips:

1. Tenk at du starter med blanke ark for hver treningsøkt

I følge Khloé sin PT kommer hun alltid på trening med fullstendig tilstedeværelse. "På samme måte som en idrettsutøver fokuserer på den kommende kampen, og utestenger alt som har skjedd tidligere", sier Gunnar Peterson. Det kan være verdt et forsøk å meditere eller bare gjøre noen avslappende pusteøvelser før du kommer i gang, slik at du føler deg klar i hodet.

2. Overrask kroppen med nye øvelser

Khloé trener mange ulike styrkeøvelser i intervaller, og sørger for å forandre treningsprogrammet jevnlig. På den måten unngår hun at kroppen venner seg til ett program, men blir i stedet blir utfordret med nye måter å bygge styrke på.

3. Ikke vær redd for å få ut aggresjonen

Trening kan være et utmerket hjelpemiddel for å få utløp for følelsene dine. Khloé er spesielt glad i boksing, og på en dårlig dag kan denne treningsformen gjerne føles som trening og terapi i ett.

4. Finn din treningsinspirasjon

Vi har vel alle noen forbilder - og for Khloé er det Beyonce som gjelder. Da hun så Beyonce sin supertrente kropp i en nudefarget Givenchy-kjole på Met Gallaen uttalte hun "I just got my motivation for the year". 

5. Vær positiv!

Gunnar Peterson sier at Khloé tar alt på strak arm, og holder en positiv innstilling gjennom hele treningsøkten. Ingen bitching eller klaging, med andre ord.

6. Elsk deg selv

Det kan kanskje virke som et rart treningstips, men Khloé mener det er viktig å bygge opp sin egen selvfølelse innenfra. Hun er ikke imot plastisk kirurgi, men har uttalt at "you have to love yourself first because no surgery is going to change your heart.”

Kilde: 1st Slice

NYHETSBREV