© Getty Images

Kim Kardashian brutalt ranet i Paris: Dette skjedde

Kardashian-dramaet i Paris

3. oktober 2016 av Julie Marlen Engel Jenssen Leirvåg

Kim Kardashian ble brutalt ranet i luksusleilighet i Paris i natt. 

Fransk politi har uttalt at fem menn truet dørvakten i leilighetskomplekset, hvor Kim Kardashian bodde, med våpen. De satte håndjern på han og tvang han til å åpne døren til Kims leilighet.

To menn tok seg inn i leiligheten og stjal smykker verdt rundt 10 millioner dollar. Ransmennene var kledd i falske politiuniformer. 

En kilde har fortalt E! News at Kim ble bundet på hender og føtter, og truet med våpen. Hun skal ha tryglet og bedt for livet. Da tapet de munnen hennes igjen og plasserte henne i badekaret. Kilden sier videre at Kim var sikker på at de kom til å drepe henne. Etter at mennene forlot hotellet med alle smykkene hennes, skal hun ha kommet seg løs. Hun ble avhørt av fransk politi og forlot Frankrike med privatfly. 


Kanye avbrøt show


Ifølge NBC News New York stakk gjerningsmennene av på sykler og er fortsatt på frifot. 

Kim var i Paris for moteuken. De to barna til Kim, North og Saint skal ikke ha vært på hotellrommet da ranet skjedde. 

Mens dramaet pågikk i Paris, spilte Kanye West konsert på festivalen Meadows i Queens utenfor New York. 

Midt i en sang avbrøt rapperen konerten og sa til publikum at han beklaget, men måtte avbryte showet på grunn av en familiekrise. Se video nederst i saken. 

Kilder nær familien Kardashian har sagt til E! News at Kim var veldig rystet etter den dramatiske hendelsen. Kim har ikke kommentert saken selv i media enda. 


FØLG @STYLISTANO PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM!

Pssst! Vi er på Snapchat også: stylistano :)

NYHETSBREV