© Getty Images, Facebook

Kim Kardashian er tilbake i sosiale medier

Kim K er tilbake!

1. november 2016 av Julie Marlen Engel Jenssen Leirvåg

Det har vært helt stille fra dronningen av sosiale medier, Kim Kardashian West siden ranet i Paris for en måned siden. Men i går kveld ga hun endelig lyd fra seg. 

Hun, eller hennes sosiale medier-ansvarlige postet først et bilde av Kim på facebook med reklame om et mobildeksel. Så fulgte en post med link til hjemmesiden hennes og tips til Halloween-kostyme og en ny link til hjemmesiden med en video fra Halloween da Kim var barn.

 

 

Vi har forstått at ranet var dramatisk og at Kim ble svært traumatisert etter hendelsen. Hun har ikke snakket med presse eller lagt ut noe i sosiale medier siden. 

Fansen har selvfølgelig savnet henne veldig. Og kanskje spesielt i disse dager med Halloween. Kim har tidligere år hatt noen skikkelig kule Halloween-kostymer, men i år måtte vi altså ta til takke med resten av familien Kardashians kostymer.

Mamma Kris Jenner og søster Khloé Kardashian har uttalt at det har vært tøft for Kim og familien den siste tiden. 

Forrige uke var første gang Kim ble observert offentlig på det som så ut som innspilling av «Keeping Up With The Kardashians». 

Nå venter vi i spenning og håper at hun snart er tilbake på Instagram, Snapchat, Twitter og ikke minst på den røde løperen.  

FØLG @STYLISTANO PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM! 
VI ER PÅ SNAPCHAT; STYLISTANO

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold