© Getty Images

Kim Kardashian mener hun beviser at Taylor Swift lyver

Du kødder ikke med Kim

18. juli 2016 av Julie Marlen Engel Jenssen Leirvåg

@kurama


Helt siden Kanye West slapp låta «Famous» tidligere i vår har det stormet rundt han og Taylor Swift. I låta synger han: 

«I feel like me and Taylor might still have sex. Why? I made that bitch famous (God damn)

I made that bitch famous»

Kanye har hele tiden påstått at han hadde tillatelse fra Swift til å gi ut sangen. Dette har hun benektet. Men nå har Kim Kardashian tatt saken i egne hender og publisert en video på sin Snapchat-konto som viser en telefonsamtale mellom Kanye og Taylor. Hvor hun godkjenner låta og teksten: 


Videoen viser at Kanye leser opp neesten hele teksten til henne (nevner ikke bitch) og at hun sier at det er greit for henne, at hun er takknemlig for at han gir henne beskjed på forhånd og at det egentlig er et kompliment.

De snakker også om at vennskapet deres er viktigere enn en tekstlinje og at han ikke vil lage musikk bare for å provosere. Han takker henne for at hun er så «cool about it». Hun takker han for blomstene hun fikk av han og sa at det var det mest likte bildet hennes på Instagram. En veldig vennskapelig telefonsamtale med en svært god tone. 

Søndag kveld postet Kim Kardashian en kryptisk melding på Twitter hvor hun spurte om folk fulgte henne på Snapchat og avsluttet med at det burde de. 

Timer etter publiserte hun en rekke klipp av videoen med Kanye og Taylor, som de mener beviser at Taylor har løyet hele tiden og at Kanye hadde rett. 

Taylor reagerer med denne Tweeten: 

Feiden mellom artistene startet egentlig i 2009 da Kanye West avbrøt Taylor på scenen under MTV VMA. De skværet opp offentlig under MTV VMA-utdelingen i fjor da Taylor ga Kanye prisen for «lifetime achievement». Men så ble det bråk med teksten på «Famous» og videoen hvor Taylor og flere andre kjendiser og artister figurerer naken i sengen til Kanye og Kim. Voksdukkene har selvfølgelig skapt overskrifter. 


Så får vi vente å se hva neste trekk i «Game of Kimye» er. 

 

Følg oss på Facebook og Instagram!
Vi er også på snapchat; stylistano

 

les mer om the kardashians her

NYHETSBREV