© Getty Images

Kim Kardashian og Kanye West: A love story

Kim & Kanye: A love story

16. januar 2018 av Kristine Bruerberg Karlsen

Eks-modell, eks-filmskuespiller og nå realitystjerne, Kim Kardashian, giftet seg som kjent med sin rapper og designer Kanye West 24. mai i 2014.

Bryllupet stod i fashionable og romantiske omgivelser i Firenze i Italia. Mens oppladningen, vorspielet og mottakelsen av gjestene før selve vielsen, foregikk i flere dager i slottet i Versailles rett utenfor Paris.

Historien fram til hit er kort, men begivenhetsrik: Paret ble sammen i juni 2012 og etter den gang har det gått slag i slag med samboerskap, forlovelse, barn, bryllup og nå enda en baby.

Kimye - kjærlighetstidslinjen

 

2010


Selv om Kim Kardashian og Kanye West ikke har vært kjærester lengre enn siden 2012, har familiene deres kjent hverandre en årrekke. Dette bildet la Kim ut på sin instakonto for kort tid siden, med caption #tbt (throw back thursday) til 2010, da hun hang sammen med Kanye før de ble "romance".

JULI 2012:



Få måneder etter at paret offisielt ble kjærester, var de å spotte på første rad under flere av verdens mest storslagne motevisninger og fester. Her i Los Angeles sammen med rapper Nicki Minaj under BET Awards at The Shrine Auditorium 2012.  

 

Kimye hånd i hånd gatelangs i Paris etter å ha overvært et aftershow etter butikkåpningen til Louis Vuitton i juli 2012.

MAI 2013:

Kanye West annonserte på sin egen konsertturné "Yeezus" at han ventet barn med Kim Kardashian i 2013. Her viser de seg sammen på MET-gallaen (Chaos To Couture' Costume Institute Gala) med temaet punk i mai i fjor. Kim var høygravid.

JUNI 2013:

Lille baby North West kom til verden i juni 2013. Datterens navn var ekstremt kontroversielt, og fikk mye oppmerksomhet, ettersom hun også fikk faren West sitt etternavn. Kim har delt flere bilder av både datteren og kjæresten på bildetjenesten Instagram siden det. 

OKTOBER 2013:

Kanye West slår på storstromma og frir til kjæresten Kim. Han har leid hele Giants Stadium i San Francisco og invitert alt av parets venner og familie til å overvære det storslåtte frieriet. Det var fyrverkeri og symfoniorkester så klart. Ringen var gigantisk, og hun sa selvfølgelig ja.

NOVEMBER 2013:

Kanye og Kim ofte spottet på trilletur med lille North. Her er de i Soho i New York på vinteren 2013.

DESEMBER 2013:

Kim og Kanye på fest igjen! Her på DuJour Magazines event til ære for artisten Marc Quinn på Delano South Beach Club i Miami Beach, Florida.

JANUAR 2014:

Fortsatt ute og triller med lille North West. Her er familien på søndagstur i West Hollywood i solfylte California, samtidig som bryllupsplanleggingen er i full gang, og hele verden spekulerer spent.


 

Kim og Kanye kjører matchende beige-toner på vei ut av hotellet Meurice i Paris. Kanskje er de i byen for å planlegge det kommende bryllupet?

FEBRUAR 2014:

Shopping, shopping, shopping. Er det noe dette paret er kjent for, er det å være ute på shopping i eksklusive designerbutikker sammen. Her har de også lagt inn tid til en liten, romantisk kosepause i New York City midt på vinteren.

MARS 2014:

Hverdagslig stil og jeans på Kanye og Kimmy i New Yorks Tribeca på vårparten i fjor

APRIL 2014:

 

I aprilutgaven av Amerikanske Vogue, stilte superparet for første gang opp på en covershoot for et magasin sammen. De lot også Vogue (og den anerkjente fotografen Annie Leibovitz) få knipse bilder av alle tre familiemedlemmene samlet, blant annet henslengt på en sofa. Kim stiller i en slags brudekjole på forsiden, og coveret vekket massiv oppmerksomhet, og applaus, verden over. 

MAI 2014:

Kim Kardashian og lille North West i Paris før bryllupet. Her på vei ut fra Givenchy-butikken. 

 

Kim og Kanye fant ut at de trengte å shoppe litt mer før bryllupet om få dager, her spottet lags Avenue Montaigne i Paris, Frankrike.

 

Paret ankom sammen under Met-gallaen 2014 på rød løper i New York.

 

Kim Kardashian og Kanye West på Met-gallaen 2014.


 

 

 

 

Endelig kom bryllupet verden (i alle fall vi...) hadde ventet på. Kardashian-West-paret sparte ikke på noe da lenkene skulle smies. Bryllupet ble snakket om i flere uker etterpå, og enda venter vi på flere bilder fra selve festen.


2015:

Superparet var like synlige som de alltid har vært, hvis ikke mer. Nyheten om at de ventet sitt andre barn skapte store spekulasjoner i pressen fordi Kim ikke så gravid ut...  I juni viste Kim seg offentlig på et event med denne stramme bodycon-kjolen. 


I desember ble Saint West født. Mange hadde tippet at de kom til å kalle han South, men det skjedde ikke. Kim annonserte fødselen på sin Twitter-konto.


2016:

Det første bildet av Saint ble publisert på nettsiden til Kim i februar. Verden smeltet. 


Så langt har det vært mye jobb for superparet i 2016. Kim Kardashian står på med alle prosjektene sine. Nettsiden og appen går som det suser og vi gleder oss til ny sesong av "Keeping up with The Kardashians". Det er vel bare spørsmål om tid før hun er tilbake i rampelyset for fullt. Vi ser for oss en lettkledd fotoshoot, hvor hun viser fram en veltrent kropp etter to fødsler. Men det er jo bare spekulasjoner...


Kanye lanserte Yeezy season 3 på New York Fashion Week i februar. I samme slengen lanserte han det nye albumet sitt "The Life Of Pablo", som topper listene verden over. 



I slutten av februar begynte ryktene å svirre om skilsmisse.  Flere internasjonale kjendissider skrev at Kim ville skilles på grunn av Kanyes oppførsel. 

Han skulle ifølge In Touch ha laget en scene på hotellet der de bodde under New York Fashion Week. Kanye skal ha skreket “I am Kanye West and my wife is Kim f--king Kardashian”.

Han skjelte ut Taylor Swift og en musikkritiker på Twitter og kilder sa til In Touch at Kim Kardashian var flau over mannens oppførsel. 

Vi tviler på at ryktene er sanne. Paret ble i mars fotografert sammen på en motefest i Los Angeles og så riktig så forelsket ut. 

2017:

Fjordåret var turbulent for Kim og Kanye, men den aller største nyheten var at paret planla surrogati. Kim slet som kjent med graviditetene de to første gangene, og det viste seg at det å bli gravid igjen var risikabelt (dette er kun basert på serien, så ta dette med en klype salt). 

Happy Holidays

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

2018:

Ryktene var SANNE! Kim og Kanye har angivelig fått sitt tredje barn – en datter, og vi gleder oss til å se bilder av det nye Kardashian West-familiemedlemmet! 

This smile 😁😊

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Denne artikkelen ble først publisert i 2016. 

Følg @Stylistano på Facebook og Instagram!

Psst! Følg oss på Snapchat også - Stylistano :)

NYHETSBREV