© Instagram

Kjendisene deler skjønnhetshemmeligheter

Kjendisenes skjønnhets-hemmeligheter

31. mars 2015 av Kristine Bruerberg Karlsen

Med Instagram og Snapchat er tiden kommet for kjendisenes såkalte "oversharing" - at de deler litt for mye av livet sitt. De har vært ganske åpne om livene sine, men én ting har de som regel holdt for seg selv. Sine skjønnhets- og morgenrutiner. Øyenbrynsnapping, sminking, hudpleie og bleking av barten. Vi har funnet frem noen av kjendisenes gullkorn fra Instagram som viser at de må legge akkurat like mye arbeid i utseendet sitt som det vi må.

Les også: Kendall Jenner x Calvin Klein


MILEY CYRUS

Miley poster mye rart på Instagramprofilen sin, men innimellom får fansen et glimt av hverdagslivet til stjernen. Vi skulle ønske vi så like freshe ut under hudpleien!

ANNA KENDRICK

Uansett hvor mye du gruer deg til neste tannlegetime, husk at Anna Kendrick har vært igjennom akkurat det samme og vet hvordan du har det.

LADY GAGA

Kan vi få en eyeliner-tutorial i samme slengen, vær så snill?

BEYONCÉ

Selv om Queen B lakker neglene sine selv, er det ikke elegansen det står på. Noe så enkelt og hverdagslig gjort med stil!

RIHANNA

Litt langt over grensen for hva privatlivets fred angår, Riri? Jaja. 

LENA DUNHAM

Vi vet ikke helt hva Girls-stjernen Lena Dunham gjør på dette bildet, men vi håper det har noe med hårfarge å gjøre.

KELLY OSBOURNE

Kelly legger stadig ut både sminkefrie bilder av seg selv, og backstagebilder hvor hun blir fiffet opp. Det er beroligende å se at kjendisene bruker frisører og stylister - da er det ikke forventet at vi skal se så fantastiske ut til enhver tid.

EMILY DIDONATO

En av få som faktisk legger sminken sin selv kan være supermodell Emily. Bildet er i hvert fall supersøtt, og det ser ut som hun har teknikken inne.

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold