© @Kourtneykardash @Ritaora

Kjendisenes beste halloween-kostymer

Madonna, Michael Jackson og Poison Ivy. Dette er våre halloween-favoritter fra kjendisene.

30. oktober 2017 av Ida Ørsal Angvik


Hvert år i oktober venter vi i spenning på kjendisenes oppdateringer på sosiale medier. Med et helt styling-team i ryggen er det ingen som gjør Halloween-kostymer bedre, og det blir nesten ansett som prestisje å imponere på Hollywoods mange halloween-fester. 


HER ER VÅRE HALLOWEEN-FAVORITTER

Academy Awards 1991

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

ACADEMY AWARDS 1991

Da to av verdens største pop-artister entret Academy Awards hånd i hånd i 1991, skapte de overskrifter verden over. Madonna og Michael Jackson var på den tiden ansett som de to største artistene noensinne, og deres matchende antrekk har blitt ikonisk siden. Årets halloween-kostyme med Kim Kardashian som Madonna, og Kourtney Kardashian som Michael Jackson er vel gjennomførte. Vi digger at alle detaljene er på plass og likheten er slående.  

POISON IVY

Som mange kjendiser har gjort før henne gikk Rita Ora for Batman-karakteren Poison Ivy på årets halloween-fest. Med mye glitter og grønne nettingstrømper er det umulig å ikke sperre opp øynene for den flotte pop og R&B artisten. 

I love you Dolly! ❤️❤️❤️

A post shared by elliegoulding (@elliegoulding) on

DOLLY PARTON

En av de mest populære kjendisene å kle seg ut som er Dolly Parton. Med et stort og blondt hår, ti sokker i BH´en og et par country-inspirerte boots, gjerne med glitter, kommer du langt i å ligne på Dolly Parton. Ellie Goulding har tatt den enda lengre med et fullt country-antrekk i kjent Dolly stil. Vi elsker det! 

Happy Early Halloween & Happy Birthday Gorgeous ❤️

A post shared by Adele (@adele) on

INSPIRERT AV KINA

Etter at Adele avbrøt sin turné på grunn av problemer med stemmen, har det vært stille fra den britiske artisten. Hennes sosiale kanaler har nærmest stått uten oppdateringer, men på lørdag postet hun dette bildet på Instagram, iført en grønn og glitrende kjole. Den kinesiske dragen nederst på kjolen kan tyde på at Adele har hentet inspirasjon fra Kina. Fansen gikk amok i kommentarfeltet og uttrykte stor glede over at sangprinsessen var tilbake i rampelyset. "The queen of Halloween," var mange skjønt enige om. 

A post shared by Lauren Conrad (@laurenconrad) on

CRUELLA DE VIL

Den ikoniske disneyfiguren, Cruella De Vil, er et populært valg på halloween. Lauren Conrad har gått for en nøytral versjon som er enkel for oss å kopiere. Bruk hvit og sort fargespray i håret, kjøp et par røde hansker og en svart kjole og du er klar for fest. I motsetning til Cruella De Vil liker vi best fuskepels. Fullfør derfor antrekket med en stor, hvit fuskepels, med eller uten prikker. 

PRINSESSE JASMIN

Blant Disneys mange prinsesser finner vi Jasmin, fra Aladdin-tegnefilmene. Paris Hilton gjør en blond utgave av karakteren, iført den kjente drakten fra Aladdin med gulldetaljer og hodepynt. 

NYHETSBREV