© Getty Images

Kjendisenes første røde løper

Vi skal tilbake i tid og ta en titt på hva kjendisene hadde på seg den første gangen de gikk den røde løperen.

20. juli 2020 av Kristine Bruerberg Karlsen

Når Hollywood først skal feire kjendisene, holder det ikke med en stor fest og et par hederspriser og taler til de beste av dem. Her skal det glamour og konfetti, rød løper og champagne til. Mon tro om de var nervøse den første gangen?

Vi ser sjeldent på prisutdelinger for å se hvem som vinner; det er i hvertfall ikke hovedattraksjonen. Vi benker oss i timesvis foran Tv-skjermen kun for å se hva favorittkjendisene våre er kledd i, nemlig. Hvem som viser mest hud, hvem som har bommet skikkelig og hvem vi misunner mest. Men det tar et par år før de aller beste er best kledd. 

Vi vedder på at Beyoncé ikke så like smashing ut første gang på den røde løperen som hun gjør nå, eller at Rihanna kun var iført en gjennomsiktig krystallkjole da hun hun som sekstenåring ga ut "Pon De Replay". 

Emma Watson

11 år gammel og på den røde løperen for aller første gang. Stilsikker, smilende og uvitende om at karrieren hennes kom til å ta av etter alle Harry Potter-filmene. Her er Emma så klart på sin aller første premiere, veldig ulik hvordan hun både ser ut og hvordan hun går kledd i dag.

© Getty Images

Jennifer Lawrence

Den selvsikre og avslappede Jennifer vi kjenner i dag, var kanskje ikke så høy på pæra da hun stilte seg opp foran alle fotografene i 2007 på "The Movieguide Faith And Value Awards". Hun ser i hvertfall vettskremt ut, og poseringen er alt fra erfaren. Dette bildet måtte vi faktisk fnise litt av, men på en snill måte.

© Getty Images

Beyoncé

Hun blir ikke kalt Queen B uten grunn; hun eier virkelig den røde løperen. Men på sin aller første i 1998, med hele Destiny's Child-gjengen rundt seg, ser hun nesten ut som en helt vanlig jente.

© Getty Images

Cara Delevingne

Cara var relativt kjent før hun ble nåtidens mest populære modell, mye på grunn av sin svært kjente aristokratfamilie. Derfor var hun ofte å finne på de største festene, de viktigste eventene og på de fleste røde løperne. Forskjellen mellom hennes første i 2012 og siste, derimot, er ganske stor.

© Getty Images

Blake Lively

Bukse var tydeligvis plagget å bruke midt på 2000-tallet, stylet med en kort t-skjorte, rosa pumps og verdens største smil. (Hvor mange jeans finner du på bildet?) Blake er supersøt, og ikke så ulik hvordan hun ser og fremstår i dag, synes vi.

© Getty Images

Kim Kardashian

Ingen overgår Kims plettfrie look og pose på den røde løperen, spesielt når hun er sammen med enten Kanye eller søstrene sine. Derfor er dette bildet fra 2006 ganske humoristisk, mye fordi det virkelig ikke ligner på den Kim vi kjenner til i dag.

© Getty Images

Jennifer Aniston

Jennifers popularitet tok fullstendig av da "Friends" rullet over Tv-skjermene på 90-tallet. Med fulgte såklart fotografer, den røde løperen og antrekk hun sikkert er flau over i dag.

© Getty Images

Selena Gomez

Allerede i 2007 var Selena å finne på den røde løperen, iført typisk tenåringsantrekk vi var misunnelige på på den tiden. Supersøt, sjarmerende og i ferd med å ta over Disney Channel som den magiske guttejenta Alex Russo.

© Getty Images

Kristen Stewart

Vi fikk først høre om Kristen i forbindelse med "Twilight" i 2008, men hun startet skuespillerkarrieren allerede i 2002. Iført tidenes overdimensjonerte jakke og nye, svarte joggesko var hun klar for premiere på sin aller første hovedrolle i filmen "Panic Room".

© Getty Images

Angelina Jolie

Med blonder, tupert hår og perler i ekte Madonna-stil var Angelina med faren på Academy Awards i 1986. Hvem hadde trodd at hun skulle bli ti ganger mer kjent enn faren sin bare 20 år etter?

© Getty Images

Lady Gaga

Da NextNowAwards i 2008 ble avholdt, dukket den eksentriske Gaga opp; hun som hadde blitt kjent over natten for superhiten "Just Dance". Vi skal innrømme at vi likte Poker Face-stilen bedre enn kjøttkjole-looken, men alt har vel sin sjarm. Vi gleder oss bare til mer Gaga-hits i fremtiden!

© Getty Images

Karlie Kloss

Vi digger Karlie for hennes naturlige og pene utseende, så da vi så dette bildet kunne vi ikke unngå å skvette litt. Greit nok at blek hud var in på midten av 2000-tallet, men trenden å se død ut fikk vi visst aldri med oss.

© Getty Images

Jennifer Lopez

I det siste har Jennifer Lopez dukket opp på den røde løperen seende yngre ut enn noen gang, så dette bildet fra 1995 fikk oss til å dobbeltsjekke datoen. Ikke at kjolen og sminken ikke indikerte at 90-tallet herjet som verst, men du skjønner hva vi mener...

© Getty Images

Paris Hilton

Partyjenta Paris iført lave jeans, diamantbelte, matchende armbånd og høye sandaler på et Motorola-event (husker du hvor populære de mobilene var da de kom?) i 1990. Akkurat slik vi husker henne!

© Getty Images

Rihanna

Jeans var virkelig plagget å bruke på den røde løperen ifølge disse bildene. Rihanna var intet unntak, og stylet dem med en rosa halterneck, matchende rosa undertøy og Converse. Ganske annerledes fra hva hun ville gått for i dag, tror vi.

© Getty Images

Victoria Beckham

Posh Spice, som hun gikk under, som aldri smilte og som alltid holdt posituren. Her er Spice Girls samlet i 1995 på The Brit Awards, overlykkelige over sin første pris. Er det flere som gleder seg til reunion eller?!

© Getty Images

Kendall & Kylie Jenner

De var tydeligvis vant til oppmerksomheten, så Kendall og Kylie storkoste seg på filmpremieren til "Et Kongerike For En Lama" i 2000. I matchende kjoler med mamma Kris og pappa Bruce som ser ganske så annerledes ut den dag i dag. Den familien, ass!

© Getty Images

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold