© Getty Images

Kourtney Kardashian observert med Justin Bieber igjen

16. desember 2015 av Julie Marlen Engel Jenssen Leirvåg

Forrige uke var det selvfølgelig nyfødte Saint West det handlet om. 

Les også: Kim og Kanye har fått en sønn!

Denne uken har familien feiret bursdagene til Kourtney Kardashian og Scott Disicks to sønner Mason og Reign. Men i stedet for å gratulere sønnene på Instagram, la Scott ut et bilde av seg selv på vei til Las Vegas. Ryktene sier at han ikke deltok på feiringen i Disney World sammen med Kanye West, North og resten av familien. 

Som om det ikke var nok rampelys på Kourtney, ble hun observert på vei fra en restaurant i Hollywood sammen med Justin Bieber og Kris Jenners kjæreste, Corey Gamble. 

Ifølge amerikansk sladrepresse, dro Kourtney og Justin sammen til en karaokeklubb. Kourtney forlot klubben alene. Men ble senere, samme natt, observert på vei ut fra Justin Biebers hotell. Og bilder viser at den "sleeke" frisyren hun hadde tidligere på kvelden, hadde blitt litt av et kråkereir. 

Det spekuleres derfor i om Kourtney forlot klubben før Bieber for å avlede oppmerksomheten og at hun senere møtte han på hotellet igjen. Ingen av partene har bekreftet ryktet om at de skal være et par. 

Se bilder fra kvelden på Dailymail!

Amerikansk sladrepresse har påstått at Kourtney Kardashian og, 15 år yngre, Justin Bieber har "shacked up" siden oktober. 

Vi må bare innsømme at vi venter i spenning og uansett så er vi team Kourtney! – Hun har aldri sett bedre ut. 

Har du fått med deg: Sønnen til Kimye skal hete Saint?

Les også: Julegavene til Kardashian-fans!

Sjekk ut Costume.no for 15 fasjonable venninnegaver

Følg @stylistano på facebook og instagram!

Vi er også på snapchat; stylistano ;) 

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold