© Getty Images, Instagram

Kylie Jenners stilrevolusjon

Kylie Jenners stilrevolusjon

4. mai 2017 av Kristine Bruerberg Karlsen

Det er full storm rundt Kardashian/Jenner-søstrene for tiden, og enkelte har pekt seg mer ut enn andre. Vi føler at Kim og Kendall på en måte har vært mest i rampelyset, men nå stiger en ny søster ut.

Les alt om The Kardashians her!

Kylie Jenner er den nye it-jenta i familien, og tiltrekker seg mer oppmerksomhet enn noen gang før. Først var det ombréhåret og crop top-trenden som var den store snakkisen, før hun farget håret grønt og fikk enorme lepper. Vi digger at man er komfortable med seg selv, og det virker som om Kylie har funnet sin egen stil, så vi er ikke her for å dømme. Derimot vil vi ta et tilbakeblikk på Kylies skjønnhets- og stilrevolusjon, og la oss bli inspirert av hennes urbane stil. 

Sjekk bildene under for et stiltilbakeblikK:

 

2004 // 2007 // 2007

Dette var på en tid da Kylie og Kendall var 6 og 10 år gamle, og nettopp hadde begynt å få litt Kardashian-oppmerksomhet. Vi synes både Kendall og Kylie er skikkelig søte her, spesielt fordi de er så like! (Kontra hvor ulike de er i dag!)

 

2009

Vi skulle ønske vi så like chic ut da vi var 12 år gamle! Her har Kylie fikset hår og sminke før en KIIS FM-konsert og Teen Choice Awards i Los Angeles, og poserer for første gang alene uten familien. Stjernestatusen hadde med andre ord så vidt begynt.

 

2010

Kylie dukket stadig opp på filmpremierer og den røde løperen i 2010, i blandet stil. Vi digger den casual stilen med converse og ripped jeans, men kjolene passet nok bedre for anledningen. Her hadde hun også begynt å få looken som senere ble Kardashian- søstrenes signaturstil; langt, mørkt hår, lange øyevipper, eyeliner og helhetlig, naturlig makeup.

 

2011 // 2012

I 2012 var Kylie 15 år, og søsteren Kendall hadde nettopp begynt modellkarrieren. Vi hørte også mye fra Kim Kardashian som på det tidspunktet ble sammen med Kanye, og dermed lite fra Kylie. I hvertfall her i Norge dreide Kardashian-nyhetene seg for det meste om Kim. 

 

2013

Stilen har vi ingenting å si på - Kylie utviklet seg veldig fra 2012 til 2013 i klesveien. Vi digger disse antrekkene, og husker at vi tenkte at vi kom til å se mye mer fra Kylie enn vi tidligere hadde gjort. Om vi fikk rett!

 

2014

Over natten var det som om verden fikk en ny it-jente. Håret ble kortere, lysere og til slutt grønt. Stilen ble spydigere og sminken mer spisset. Plutselig snakket alle om Kylie Jenner (om det var på grunn av leppene som plutselig ble større eller på grunn av håret som ble grønt er vi litt usikre på)  og bilder av henne dukket opp overalt. 

 

2014 // 2015

It-jenta er å se på den røde løperen alene og sammen med søstrene og suksessen er virkelig et faktum. Hun er ikke i skyggen av søstrene lenger. Og hårfargen skiftet like raskt som vi andre skifter sokker. 

2016// 2017

Alt har liksom blitt større: leppene, puppene, rumpa... Kylie Jenner har oppnådd enorm suksess med sine Kylie Lip Kit`s og eget sminkemerke, Kylie Cosmetics, hvor storesøstrene gjester. Forholdet med Tyga tok slutt flere ganger og hvem hun dater nå, er det store spørsmålet. 

I 2017, bare 19 år gammel, kom hun på Forbes liste over verdens 100 rikeste kjendiser. Selvfølgelig som den yngste på hele lista. 

Stilen hennes er mer sexy og vågal enn noen sinne og hun har virkelig blitt et stilikon. 

Noen av bildene er fra Kylies Instagram - resten er fra Getty Images

 Se så lik hun er Kylie Jenner!

 Følg @Stylistano på Facebook og Instagram!

Vi er også på snapchat: Stylistano 

 

NYHETSBREV