© Produsentene

Perfekte julegaver til Kardashian-fans

Gaver til Kardashian-fans

5. desember 2015 av Kristine Bruerberg Karlsen

Det er umulig å unngå familien Kardashian/Jenner enten om du er fan eller ikke. Du har garantert fått med deg Kims omstridte selfie-bok, Khloes eks i koma, Kendalls modellkarriere eller Kylies mye omtalte lepper. 

Kanskje er du die hard-fan selv eller kjenner noen som er det. I så fall har vi skreddersydde julegaver til Kardshian-tilhengeren, både rimelige og i de øvre prisklasser. Gjengen har nemlig gjort mye forskjellig, deriblant lansert egen beauty-kolleksjon, gjestedesignet for merker og skrevet bøker. Derfor er det litt å ta av når det gjelder julegaver.

Kardashian Lipsy-ColleCtion

I samarbeid med Lipsy designet K-klanen en minikolleksjon for en stund siden. Vi har huket tak i det vi kunne finne, blant annet et kjede med den velkjente Kardashian-logoen på.

Kjole, 421,- // Kjede, 239,- // Sko, 906,-

Stjel stilen til Kim

Nettstedet ShopFlyNation har spesialisert seg på å kopiere stilen til kjendiser, deriblant Kim Kardashian. Dermed kan du sørge for at bestevenninnen din pakker opp et antrekk på julaften á la Kim Kardashian. Hvor bra julegave er ikke det?!

Hvit kjole, 381,-


Bøker

Visste du at Khloé, Kourtney og Kim har skrevet en roman sammen? Boken handler riktignok om en jentegjeng hvor alles fornavn begynner på K, men den er sikkert verdt en titt! Khloés "Strong Looks Better Naked" er relativt ny, og er visstnok en ganske bra selvhjelpsbok. Kims "Selfish" er nøyaktig hva navnet tilsier; en ganske egoistisk bok med bare bilder av forfatteren selv. 

Dollhouse, 105,- // Strong Looks Better Naked, 212,- // Selfish, 149,-


Kardashian Beauty

For at venninnene dine skal få det glansfulle, perfekte håret, kan du gi bort Kardashian Beauty-serien. Serien skryter av blant annet ingrediensen Black Seed Oil som var svært ettertraktet i oldtidens Egypt. Kardashian Beauty inneholder hårspray, hårolje, tørrshampoo, hårskum og mye mer.

Blow Dry Cream, 211,- // Black Seed hårolje, 249,- // Hårspray, 239,- // Tørrsjampo, 226,-

Har du husket å melde deg på Stylistas julekalender?

Kim Kardashian-kalender

Hvis du ikke får nok av Kim Kardashian på Facebbok-feed'en din, kan en kalender gjøre susen. Heng den opp ved siden av sengen, slik at hun blir det siste du ser før du sovner, og det første du ser når du våkner gjennom hele 2016. 

Uoffisiell Kim Kardashian-kalender, 118,-

Les også:

Redaksjonens månedlige ønskeliste - julespesial

Les også:

Sminkemerket NYX lanseres i Norge

Les på Costume.no:

Julegavetips - de beste sjokoladegavene

Følg @Stylistano på Facebook og Instagram!

Psssst! Vi er på Snapchat også - stylistano :)

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold