© Getty & River Island

Rihanna for River Island III

Rihanna for River Island III

30. oktober 2013 av Andrea Brygard

For tredje gang på rad, skal popstjernen Rihanna gjøre designcollab med klesskjeden River Island. Dette blir den aller siste linjen i samarbeidsrekken, som har fått navnet "Vinter 13".

De tidligere plaggene har høstet lunken kritikk verden over, men det stopper altså ikke stjernen eller klesskjeden i å gjennomføre triologien.

”Samarbeidet med Rihanna har vært fantastisk. Hun har vært en inspirasjon for hele vårt kreative team. Den tid og energi hun har investert i prosjektet har imponert oss alle. De forrige kolleksjonene har blitt positivt mottatt fra fans i hele verden og vi gleder oss veldig til å se hvordan de responderer på hennes siste kolleksjon for River Island”, sier Chief Executive for River Island, Ben Lewi.

Og Rihanna selv?

 ”Dette var noe helt nytt for meg og jeg fikk frie tøyler til å gjøre hva jeg ville. Jeg var inspirert av så mange ulike ting for den forrige vårkolleksjonen og jeg måtte jobbe hardt! For vinterkolleksjonen prøvde jeg å samle ideeer og mikse med ulike teknikker."

Kolleksjonen, som består av 40 plagg, vil være i salg både i butikk og online fra 7. november. Kolleksjonen består av glamorøse og sexy plagg som inviterer til fest. Sentralt er oversized collegejakker, matchende, skotskrutede plagg, utsmykkede festkjoler, smokingjakker og denim-jumpsuits.

SE RIHANNA FOR RIVER ISLAND-KAMPANJEBILDENE:


Rihanna River Island

Rihanna River Island

 

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold