© Getty Images

Se antrekkene fra MTV Movie Awards

Antrekkene på MTV Movie Awards

13. april 2015 av Kristine Bruerberg Karlsen

I natt gikk MTV Movie Awards av stabelen, og beste kyss, årets film og beste filmskurk skulle kåres. MTV har en tendens til å arrangere ville award shows, og nattens var intet unntak.

Blant annet har vi fått høre at Channing Tatum twerket for Jennifer Lopez på scenen. Der skulle vi gjerne ha vært! Skuespilleren Vin Diesel overrasket oss alle med en fantastisk sangstemme da han fremførte sangen "See you again" for å hedre sin avdøde kompis Paul Walker. Jennifer Lawrence vant "Best Musical Moment"-prisen, og snublet ikke da hun skulle opp på scenen! Med andre ord, en uforglemmelig kveld for publikummet.

Noe vi her hjemme kan nyte mens vi venter på reprise av showet, er red carpet-antrekkene. Som vanlig var løperen blått i stedet for rødt i ekte MTV-ånd, men kjendisene lot seg ikke glitre mindre av den grunn.

Se antrekkene her: 

Scarlett Johansson

Scarlett gikk for en vårlig, fresh look og kler til og med den blå løperen. Vi digger at hun har mikset flere forskjellige farger, og spesielt at gulløredobbene matcher antrekket så bra. Tommel opp!

Shailene Woodley

The Fault In Our Stars- skuespilleren Shailene møtte opp i en blandet militær look med høytlivsbukse, boots og en stripet genser. De røde leppene gir antrekket riktig dose glam, og viser at bukser også passer på den røde (blå) løperen. 

Jennifer Lopez

Denne dama er et levende moteikon, det er helt sikkert. En svart, sexy luksusdrakt slår aldri feil, spesielt hvis du heter Jennifer Lopez. Looken ligger i detaljene - svart neglelakk og gullsmykker gjør at J-Lo skinner. You go, girl.

Emily Ratajkowsi

Vi kjenner henne best fra Blurred Lines-musikkvideoen, men Emily dukker stadig opp flere steder for tiden. På løperen brukte hun en sexy, utfordrende limegrønn kjole med statementdetaljer og et par strappy sandaler. Sminken holdes naturlig, og håret var dratt bakover i en stram hestehale. Smart og sexy!

Cara Delevingne

Vi tror vi aldri har sett Cara på en verst kledd-liste, og hun dukker nok ikke opp på en denne gangen heller. En vinrød, kort kjole med blondedetaljer var antrekket denne kvelden. Kjolen er sexy, uten å vise altfor mye hud. Et par lignende sandaler skal vi absolutt investere i når været lar oss!

Brittany Snow

Det mest sukkersøte antrekket for kvelden var kanskje Brittanys. De som sa at rødt og rosa ikke passer sammen har ikke sett denne kjolen. Knelang og uten skuldre; elegant og sexy. Kuledetaljene i gull på skoene er så søte, spesielt med den røde neglelakken. Poeng til Snow!

Willow Shields

The Hunger Games-stjerna Willow brukte vårfriske farger med glitter- og sølvdetaljer. De røde leppene er midt i blinken, og skaper et blikkfang vi digger. Kjolen hun bruker er knelangt, og med detaljer på midjen. Hvis vi noen gang skal gå på en rød løper, er det dette bildet vi skal la oss bli inspirert av.

Rebel Wilson

Rebel er et forbilde for mange, og etter dette vil vi kalle henne et stilikon også. Den lille sorte slår aldri feil, uansett form og størrelse. Når du i tillegg legger ved en svart og rosa kappe, er det mye som skal til for å toppe antrekket. Outfit on point!

Vanessa og Laura Marano

Skuespillersøstrene valgte minimalistiske antrekk for MTV Movie Awards. Laura i kort, hvit topp og lange, grå bukser vi gjerne skulle hatt kloa i. Storesøster Vanessa stilte opp i en sommerlig, knelang kjole og et par hvite, spisset stiletthæler med sølvdetaljer. Begge antrekkene er superfreshe, og perfekte for løperen.


Følg @Stylista på Facebook og Instagram

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold