Oscars Vanity Fair rød løper Hollywood kjendis mote
© Getty Images

Se bildene fra Vanity Fairs Oscar-fest

Vanity Fairs Oscarfest

23. februar 2015 av Kristine Bruerberg Karlsen

Natt til mandag gikk Oscarutdelingen av stabelen for 87. gang i Hollywood, og 24 priser ble delt ut til de beste filmprestasjonene i 2014.

Norske Morten Tyldums "The Imitation Game" fikk pris for beste adapterte manus, noe som er veldig stas for oss beskjedne nordmenn. Etter prisene var delt ut og skuespilleren Neil Patrick Harris hadde vist seg i underbuksene sine på scenen, var det klart for afterparty arrangert av magasinet Vanity Fair. Kjendisene skiftet fra den røde løperens gallakjoler til noe litt mer komfortabelt og dansevennlig, og inntok den hvite løperen noen timer senere.

BILDENE FRA OSCAR-FESTEN KAN DU SE HER:

Emma Stone ser smashing ut i rødt og gull i en kjole fra Altuzarra.

Modern Family-stjernen Sofia Vergara strålte i kjole fra Zuhair Morad. Formen ser ut til å være skapt for kroppsfasongen hennes, og stilen er elegant og pen. Vi digger at hun unnlot tung sminke, men lot heller kjolen stråle.

Supermodell Miranda Kerr i en tettsittende, hvit kjole fra Emilio Pucci, smykker fra Lorraine Schwartz og sko fra Jimmy Choo.

Beyoncé tok turen innom festen iført en tettsittende, hvit kjole og matchet den med gullhæler og store diamanter. Hun toppet det med en hvit pels og en veske i sølv. 

Jennifer Lopez var et syn for såre øyne på de røde løperen hun deltok på. Denne kjolen er designet av Zuhair Murad, og skoene er fra Jimmy Choo. Vi elsker kominasjonen av den hvite pelsen og fargen på kjolen, og spesielt detaljene i midjebeltet. You go, girl!

Lady Gaga viste for første gang frem sin hjerteformede forlovelsesring til fotografene. Hun var kledd i Azzedine Alaïa, som var hennes tredje kjole den kvelden. Elegant!

Sangeren Christina Aguilera viste frem figuren sin i en høyhalset, hvit kjole fra Marc Bouwer. 

Vi synes at supermodellen Karlie Kloss alltid ser ut som en million dollar, men i går kveld stjal hun blikket til alle i rommet da hun ankom i denne lange, svarte, glitrende kjolen. Vi skulle ønske vi også så like bra ut uansett hva vi tok på oss.

Ekteparet Adam Levine og Behati Prinsloo var kanskje kveldens best kledde par på både utdelingen og festen etterpå. De er så vanvittig søte sammen!

Miley Cyrus dukket opp i statement-jumpsuit fra Schiaparelli Couture og med smykker fra Lorraine Schwartz. Kjole eller ei, Miley så fantastisk ut.

Selena Gomez bar en elegant og sofistikert kjole fra Pucci, og strålte mens hun gikk nedover løperen. 

Skuespilleren Lupita Nyong'o har fått best kledde-stempelet opptil flere ganger, og vi synes hun godt kan få det denne gangen også. Kjolen er fra Calvin Klein, og vi elsker alt ved den!

Skuespiller America Ferrera viste seg frem i friske vårfarger. Ingenting ved dette antrekket tilsier at hun er noe lik Ugly Betty-rollen hun hadde for noen år siden - det er helt tydelig.

Juliette Lewis stjal oppmerksomheten i denne vårlige, kule kjolen som var stylet med et par høye hæler i gull.

Lisa Bonet og Zoe Kravitz var trendy i frynser og mønstre da de ankom Hollywood i går kveld.

Kylie Minouge viste seg frem for første gang på lenge i en lys lilla kjole med høy splitt. Hun fullførte antrekket med store statement-øredobber i en fantastisk blåfarge.

Pitch Perfect-skuespilleren Brittany Snow gikk for en gjennomsiktig, mønstrete kjole fra Caroline Herrera.

 

Følg @Stylistano på Facebook og Instagram!

 

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold