© Stylista.no

Se de glamorøse kjolene fra Amanda-utdelingen

Se de kjolene fra Amanda

17. august 2014 av Gita Simonsen

Årets Amanda-utdeling gikk av lørdag 16. August under filmfestivalen i Haugesund. Utdelingen hyllet som alltid god norsk film, men vi fikk også i år se flotte kjolekreasjoner på den røde løperen.

Ellen Dorrit Petersen, som vant årets Amandapris for beste kvinnelige skuespiller for innsatsen hun gjorde i filmen Blind, så helt fantastisk ut i sin glamorøse kjole fra Sherri Hill. Sminke, hår og accesories gjorde antrekket fullkomment. Pedersen forteller til Stylista.no at kjolen var bestilit på nett.

Iram Haq, skuespiller og filmskaper, gikk for vakkert norsk design, Leila Hafzi. Haq forteller Stylista at øredobbene hennes er indiske og clutchen fra HM. Haq var også nominert for beste filmmanus for filmen Jeg er Din.

Amrita Acharia gikk også for norsk design. Den vakre nudekjolen er fra Karina Titze, og er fra kolleksjonen Undom. Smykker fra Bjørg. Acharia forteller Stylista at designeren hadde laget denne kjolen med henne i tankene. "Den er også nude og har åpen rygg, and thats just how I like it!" Sier Acharia mens hun smiler bredt. Acharia var også nominert til beste kvinnelige hovedrolle for innsatsen hun gjorde i Jeg er Din. 

Kveldens programleder Guri Solberg, hadde i likhet med Petersen, en glamorøs kjole fra designer Sherri Hill. Kjolen hadde høy splitt og en lekker cut-out på magen. 

Guri Solberg viser frem splitten på kjolen. 

Guri Solberg sammen med kulturminister Thorhild Widvey. 

van Andersson stakk av med prisen for beste kvinnelige birolle for innsatsen hun gjorde i Brev til Kongen. Antrekket er fra Zara. 

Kulturminister Thorhild Widvey gikk også for norsk design for anledningen. Kjolen hennes er fra TSH (Tina Steffenakk Hermansen).

Solan og Ludvig - Jul i Flåklypa stakk av med prisen for beste barnefilm. Produsent Cornelia Boysen hadde på seg silkebukse og topp. "Alt er kjøpt på butikken Hevn på torget, usikker på merke." Sier Boysen. Her med regissør for filmen Rasmus A. Sivertsen. 

Amandanominerte Lauryn Canny gikk for den irske designeren Natalie B Coleman. "She is one of my favorite designers, I really wanted to wear one of her dresses." Forteller Canny til Stylista.no. 

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold