© Getty Images

Selena Gomez og The Weeknd: Det hotteste paret i 2017?

Selena + The Weeknd

12. januar 2017 av Julie Marlen Engel Jenssen Leirvåg

Ryktene om at Selena Gomez og The Weeknd har funnet tonen har gått en stund og nå har beviset kommet: bilder av at paret kysser. 


Som de fleste vet, var den kanadiske artisten The Weeknd (Abel Makkonen Tesfaye) sammen med Bella Hadid for litt siden. Og Selena Gomez er jo selveste eksen til Justin Bieber. 

11. november i 2016 ble det kjent at det var slutt mellom superparet Bella og The Weeknd etter 18 måneder som kjærester. Under Victoria`s Secret-showet 30. november holdt fansen pusten da eksparet møttes på catwalken. Dagen etter la Bella ut denne teksten på Instagram-kontoen sin: "Thank you @theweeknd for being the best and most incredible performer on the planet. You KILLED it, as always." Med andre ord var det en vennskapelig tone mellom dem selv etter bruddet. 

@Immiwaterhouse

 

Tirsdag denne uken ble The Weeknd fotografert sammen med Selena Gomez utenfor en restaurant i Santa Monica. Paret var riktig så intime på bildene og for oss ser det ut som om de er på date. Koselig for dem, men hva synes Bella om dette da? Selena skal nemlig være en god venninne av Bella Hadids søster, Gigi og både Bella og Selena er en del av Taylor Swifts "girl squad". Så her kan det bli interessant. Se bildene av Selena og The Weeknd på Dailymail. 


Ryktene går og noen luringer har observert at Bella Hadid ikke følger Selena Gomez på Instagram lenger, men ingen vet om hun egentlig noen gang har gjort det. Vi venter selvfølgelig i spenning på om det kommer en reaksjon fra Bella. Kanskje en liten Instagram der hun gratulerer det nye superparet? 

 

FØLG @STYLISTANO PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM!
VI ER OGSÅ PÅ SNAPCHAT: STYLISTANO ;) 

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold