© Instagram: @siamusic

Sia la ut nakenbilde og endelig får vi se ansiktet hennes

SIA ble snikfotografert mens hun solte seg naken og tok saken i egne hender.

8. november 2017 av Ida Ørsal Angvik


– Noen prøver åpenbart å selge nakenbilder av meg til fansen min. Spar pengene deres, her er det gratis, skriver artisten om nakenbildet som hun deler på sin twitter-konto, mandag 6. november. 

I godt selskap av Justin Bieber, Jennifer Lawrence og Kim Kardashian, har Sia Kate Furler, bedre kjent som artisten SIA, blitt utsatt for å få nakenbilder spredt på nett. Paparazzier kan få store summer av mediehus og fans dersom de greier å fange kjendisene i de mest uheldige situasjonene. Jo mer skandaløst, jo rikere blir paparazziene. 

Dette ønsket SIA å sette en stopper for og delte like gjerne bildet selv på sin egen Twitter-konto. 

SOLER SEG NAKEN

Bildet ble godt mottatt av fansen og innlegget har nå blitt retweetet 169 000 ganger. Twitter-meldingen viser en dårlig formulert salgsannonse fra fotografen og SIA som tydelig ikke vet at bildet blir tatt. 

SKJULER IKKE ANSIKTET

Den sorte og hvite parykken til SIA har blitt et varemerke og kjennetegn på artisten, men nå ser det ut som at hun lar parykken ligge hjemme. Siden første glimt av SIAs ansikt på den røde løperen i 2014, har artisten gått mer og mer vekk fra parykkene med de tunge luggene. Likevel er parykken på plass på turneer og enkelte intervjuer der hun gjester som artisten SIA, og ikke Sia Kate Furler. 

NYHETSBREV