© Instagram

Siste nytt om Kourtney Kardashian og Scott Disick

Kardashians: Siste nytt

26. januar 2016 av Julie Marlen Engel Jenssen Leirvåg

@kourtneykardash// @theellenshow

I går var Kourtney Kardashian gjest på The Ellen DeGeneres Show og vi fikk siste nytt fra The Kardashians.

Vi var selvfølgelig mest spent på om hun kom til å snakke om Scott, og det gjorde hun.
Ellen DeGeneres spurte rett ut om de er sammen og Kourtney svarte nei. Videre sa hun at de har et godt forhold til hverandre, at han er familie og alltid kommer til å være det.

7 ting du ikke visste om Kim Kardashian

Ellen prøvde å få Kourtney til å snakke om lillesøsteren, Kendall Jenner og Harry Styles, men Kourtney holdt kortene tett til brystet.
– Er de ikke et søtt par? Spurte Ellen.
– Jeg vet ikke, svarte Kourtney, som fortalte at hun ikke har møtt han.

Videre forsøkte Ellen å lure henne til å bekrefte ryktene om henne og Justin Bieber, men Kourtney sa at de bare er venner.

I november var Khloé Kardashian gjest hos Ellen og fortalte om hvordan det gikk med eksmannen Lamar Odom etter at han havnet i koma.
Kourtney og Ellen facetimet Khloé for å høre hvordan det går nå og Khloé sa at det går mye bedre med han og at han bare blir bedre.

– Khloé gjør det forresten kjempebra om dagen med sitt eget talkshow "Coctails with ​Khloé".

Kourtney hadde på seg en supersexy drakt med gullshorts og blazer, som hun hadde fått av Kylie til jul.

Både Ellen og Kourtney er interessert i interiør, men ifølge Kourtney er det svogeren, Kanye West som er den ekte interiøreksperten.
Kanye annonserte på Twitter i helgen at han nå er ferdig med "tidenes beste album", som slippes 11. februar og har fått tittelen "Swish".

I helgen fikk vi også sett snurten av Kim Kardashian på Kourtneys Instagram-profil. Begge var iført tettsittende sorte drakter og det ser ut til at Kim Kardashian har kvittet seg med kiloene etter fødselen av sønnen Saint West.
Kim har ligget lavt etter fødselen og vi venter selvfølgelig i spenning på det første bildet av det nyeste Kardashian-medlemmet.

Se klipp fra intervjuet med Kourtney her!

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold