© Getty Images

Slik blir årets Victoria's Secret Fashion Show

Årets VS-show

25. januar 2017 av Kristine Bruerberg Karlsen

Årets mest populære catwalkvisning går snart av stabelen igjen, denne gangen med noen av verdens mest kjente modeller gående.

Undertøysmerket Victoria's Secret har klart å bygge seg et rykte og en popularitet moteverdenen ikke har sett siden Chanel-veskene ble obligatoriske for fashionistaer. Hvert år blir catwalkvisningen sendt på TV-skjermer over hele verden, deriblant Norge, og de forskjellige kolleksjonene blir vist på perfekte, pene modeller med et innslag av en kjent popartist mellom slagene.

I år skulle opprinnelig Rihanna opptre, men avlyste i siste liten med begrunnelsen om at hun må jobbe mer med det nye albumet sitt. For et par dager siden kom nyheten om at Ellie Goulding skal ta over stafettpinnen etter Taylor Swift, sammen med stjereskuddet The Weeknd og Selena Gomez. 

Det har lenge vært kjent at moteshowet er en stor drøm for mange modeller, mye fordi noen av de mest kjente har vært gjengangere i årevis. Blant andre Heidi Klum, Adriana Lima, Doutzen Kroes og Miranda Kerr er alle kjente VS-profiler, og har kjendisstatusen alle drømmer om.

Nykommerne

De håndplukkede nykommerne i år er (ikke overraskende nok) Gigi Hadid og Kendall Jenner. Ryktene svirrer rundt hvorfor kjendismodellene Karlie Kloss og Jourdan Dunn ikke er med på listen i år, spesielt etter at Jourdan la ut en noe passiv aggressiv tweet om at hun var glad hun ikke skulle delta når Rihanna ikke skulle opptre allikevel. Innlegget ble slettet kort tid etter.

Det kommer hele 10 nye engler til showet som returnerer til New York, og de skal gå med favorittene Alessandra Ambrosio, Candice Swanepoel, Behati Prinsloo, Adriana Lima og Lily Aldridge - som forøvrig får æren av å bære årets fantasi-BH som er verdt drøye 17 millioner kroner. 


(Foto: Victoria's Secret)

Hvis du ikke allerede har fått det med deg, så sier ryktene at det åpner det en flyplasslignende Victoria's Secret-butikk i Norge i løpet av få måneder. Mest sannsynlig vil butikken - som skal stå ferdig på Oslo City - fokusere på skjønnhet, sminke og et lite utvalg av truser og annet stæsj fra PINK-serien.

Følg @Stylistano på Facebook og Instagram!

Psssst! Vi er på Snapchat også - stylistano :)

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold