© Produsentene

Stjel stilen: Carrie Bradshaw

Stjel stilen: Carrie Bradshaw

5. juni 2015 av Annette Haga

Vi har spurt rundt på Stylista-kontoret om hvem man helst ville vært av jentene i Sex & Singelliv - og det kommer kanskje ikke som noe sjokk at de aller fleste svarte Carrie Bradshaw. Hun er rett og slett den jenta alle vil være; hun med den kuleste garderoben, som er sikker på sin egen stil og som lever ut drømmen sin i New York. 

Vi kan spesielt kjenne oss igjen i hennes forkjærlighet for sko (fra Louboutin's til Jimmy Choo's og selvfølgelig Manolo Blahnik's). Hvem kan vel glemme episoden der hun ble ranet på gaten og tryglet gjerningsmannen om få beholde skoene: “Please, sir, they’re my favorite pair!” La oss være ærlige: Sex & Singelliv kan ha vært en historie om en kvinne og hennes tre beste venner (og mennene underveis), men garderoben hennes spilte en like stor rolle. La deg inspirere av stilen hennes under!

Les også:

Kendall & Kylie for Topshop

STJEL STILEN TIL CARRIE BRADSHAW:

THE TUTU:

Fra ventre: Topp fra Chelsea Flower // Skjørt fra Ted Baker

Hva er vel mer ikonisk enn Carrie Bradshaw og tyllskjørt? Fun fact: en av seriens kostymedesignere kjøpte skjørtet fra seriens åpningssekvens, for kun 5 dollar. Noe av det beste med Carrie var at hun gikk kledd med akkurat det hun ville til enhver tid, uten å trenge å rettferdiggjøre det.


CROP TOPS:

Fra venstre: Topp fra Topshop // Topp fra Yoins // Topp fra Choies // Topp fra Bikbok

Det er vel ingen som kan si at Carrie ikke så helt smashing ut med croptops (sjekk den magen!).

THE CARRIE NECKLACE:

Smykke fra Etsy

Vi glemmer vel aldri scenen der Carrie mister sitt elskede navnesmykke. Selv om det - etter hennes ord - "kostet ingenting" hadde det en helt spesiell affeksjonsverdi. Det er ingen tvil om at Sex & Singelliv var med på å gjøre det tidløse navnesmykket mer populært enn noensinne!

SLEEK SIMPLICITY

Fra venstre:

Kjole fra Wes Gordon  // Kjole fra Hérve Léger

Carrie Bradshaw ble åpenbart kjent for sine statement-plagg og antrekk som virkelig skilte seg ut. Likevel synes vi hun kanskje var på sitt aller beste ikledd enkle, kroppsnære kjoler!

The classic fur:

Fuskepels fra Chicwish

Det er ikke til å komme unna at pelskåper spilte en viktig rolle i Carrie Bradshaw sin garderobe. Hu slang den gjerne over en kjole og fullførte den glamorøse looken med et par høye sko.

Floral:

Fra venstre: Kjole fra John Lewis // Kjole fra Reiss

Antrekkene til Carrie var ofte fargerike og iøyenfallene, og blomstermønstrede plagg var en gjenganger i serien (for ikke å snakke om den store blomsterbrosjen hun brukte til mange antrekk).

HIGH HEELS:

Fra venstre: Sorte pumps fra Sheinside // Rosa sandaler fra Aquazzura // Blå pumps fra Sheinside // Sorte mules fra Rene Caovilla  // Rosa sandaler fra Tophop

Gjør som Carrie og la skoene være et statement i antrekket!

Les også:

Pakketips: CathInTheCity

Les også:

12 Instagram Moments fra mai

FØLG @STYLISTANO PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold