© Produsentene, Instagram

Stjel stilen til Angelica Blick!

Stjel stilen til Angelica Blick!

7. oktober 2016 av Susanna Hollow/

(Inneholder Annonselenker)

Den svenske motebloggeren og globetrotteren slutter ikke å inspirere oss! Hun har 1,2 millioner følgere på Instagram, hvor hun poster inspirerende antrekk fotografert på reiser over hele verden. 

Motebloggeren lanserer nå i høst sitt andre designsamarbeid med Bik Bok, kolleksjonen blir tilgjengelig i utvalgte butikker og online  den 10. November. Angelica har latt seg inspirere av streetwear og sin egne personlige stil.

”Jeg ble så glad for å bli spurt om å designe for Bik Bok igjen! Designteamet forstår meg og det budskapet jeg ønsker å få frem i kolleksjonen, noe som føles veldig bra! Jeg ønsket at denne kolleksjonen skulle være kul, men med en feminin touch. Kolleksjonen inneholder plagg til hverdag, fest og reiser” –Angelica Blick.

Kolleksjonens fargepalett består av uike nyanser av naturfarger, kombinert med svart, grå, hvit og militærgrønn. Blant nøkkelplaggene i kolleksjonen finner vi en bomberjakke i beige og militærgrønn (med dollartegn på ryggen!!), og et nudefarget sett med croppet hettegenser og bukse.

Vi klarer ikke vente til kolleksjonen er i butikk, mens vi venter gir vi deg noen tips til hvordan du kan stjele stilen hennes!

 

 

 

 

 

NYHETSBREV