Stjernene du aldri hadde trodd var like gamle

Stjernene du aldri hadde trodd var like gamle!

5. februar 2015 av Stylista

De er eksperter på å sminke, sparkle og fikse sitt ytre, og å skjule hvor gamle de egentlig er. Når du ser disse kjendisene på tv eller filmlerrettet, er det som oftest ikke uten en liten ekstra touch up eller to, og det kan være vanskelig å gjette deres virkelige alder. Men visste du at disse stjernene faktisk er født i samme år? Se bilder under og sammenlign. Kanskje blir du like himmelfallen som oss?

Age is just a number, sies det. Og det stemmer rimelig godt i disse celebre tilfellene:

 

NICOLAS CAGE OG KEANU REEVES: 1964

Disse to filmhunkene ble født i samme år, men en av dem ser riiimelig mye yngre ut enn den andre. Ikkesant? Vi synes Keanu er rene babyface i forhold til mannete Nicolas.

 

LINDSEY LOHAN OG MEGAN FOX: 1986

Hennes rampete og til tider barnslige oppførsel, skulle tilsi at miss Lohan var betydelig yngre enn sin kollega Megan Fox. Likevel, et liv med fest og fyll har satt sine spor i ansiktet til den utagerende skandaleprinsessen.  

 

KEIRA KNIGHTLEY OG CARLY RAE JEPSEN: 1985

Sofistikerte Keira og rufsetet Carly er, ja du gjettet riktig, begge 29 år gamle.

 

KATE UPTON OG MILEY CYRUS: 1992

Hæ? Er det sant? Joda, begge disse totalt ulike stjernene er født i samme år. Tenk at Kate Upton "bare" er 22. Hvem skulle trodd? Miley, derimot... Det tror vi på.

 

MACAULAY CULKIN OG RYAN GOSLING: 1980

Kanskje litt vanskelig å tro på denne også? Selv om Macaulay de siste årene har blitt mer og mer voksen, tenker vi fortsatt på han som lille Kevin helt alene hjemme. 

 

SARAH JESSICA PARKER OG PAULINA PORIZKOVA: 1965

Sex og singelliv-stjernen er et godt eksempel på en kjendis som kanskje ikke helt klarer å bevare sitt lekre utseende i takt med økende alder. Vi har jo sett vår del bilder av Sarahs rynkete hender og føtter. Eks-modell Paulina Porizkova derimot, holder seg godt til tross for sine voksne 49 år.

 

COURTNEY LOVE OG ELLE MACPHERSON: 1964

Plastisk kirurgi er nok ikke alltid svaret på et ungdommelig utseende. Eller hva, Courtney?

 

CHRISTIAN LACROIX OG OLE HENRIKSEN: 1951

Den danske skjønnhetsguruen Ole Henriksen hevder på sin side å aldri ha lagt seg under kniven. Er det da bare hans egne produkter som holder han så ung i maska? Designer Christian Lacroix kunne kanskje fått låne en krem eller to av helsefantasten, for han ser minst ut som sine 63 år. 

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold