© Lindex

#SUPERROLEMODEL - Lindex sin vårkampanje støtter en god sak

3. mars 2015 av Charlotte Sørvald

#Superrolemodel!

Det holder ikke lenger å bare være #supermodel - nå er det #superrolemodel som gjelder! 

Kleskjeden Lindex sin nye vårkolleksjon er prydet av de tre supermodellene Christy Turlington Burns, Liya Kebede og ikke minst den meget aktuelle Toni Garrn. Jentene har alle stor suksess som modeller, men de har også et annet felles mål; å bidra i det sosiale engasjementet for barn og mødre.

I denne sammenhengen vil Lindex selge egne t-skjorter med logoen #superrolemodel  i et begrenset antall. Alt overskuddet vil gå til de tre gjeldende organisasjonene Every Mother CountsLiya Kebede Foundation og Plan Internasjonal - Beause I Am A Girl.

"Jeg elsker hele greia med #superrolemodel, jeg synes det er en morsom og kraftfull ide, samtidig som kampanjen har gitt meg muligheten til å bidra med å øke oppmerksomheten rundt barn som trenger hjelp verden over", sier Toni Garrn selv om kampanjen.

Pssst: Følg Toni Garrn på Instagram for mer inspirasjon her. 

T-skjortene vil være i salg over hele verden fra 18.mars. Hvordan de vil se ut, ser du på bildet av de tre jentene over.

Ikke gå glipp av sjansen til å bidra til en viktig sak. Besøk din nærmeste Lindex-butikk eller gå inn på Lindex.no.


ANDRE BILDER FRA LINDEX SIN VÅRKOLLEKSJON:

lindex vårkampanje 2015 superrolemodels
© Lindex

Besøk hjemmesidene til Every Mother Counts, Liya Kebede Foundation og Plan Internasjonal - Beause I Am A Girl for mer informasjon om de forskjellige organisasjonene.

Les også: Alt om årets vårmote 2015

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold