© Getty Images

Trend: Nå kan du gå i treningstights til daglig

Trendalarm: treningstights

11. januar 2016 av Julie Marlen Engel Jenssen Leirvåg

Tights er igjen et hett tema.
Stjerner og trendsettere som Kardashian-søstrene, Gigi Hadid, Hailey Baldwin og norske Astrid S har tatt tightsen med ut fra treningssenteret og da kommer spørsmålet: er det egentlig kult? 

Tights, crop top, bomberjakke og boots eller sneakers er uniformen. Og tilbehøret er en hot designerveske, take away kaffebeger med sugerør eller en smoothie.

Kendall Jenner har vært ikledd sorte tightser de siste ukene. Både helt enkle bomullstightser, men også en mer sporty variant med detaljer som vi er vant til å se på treningstightser.
Kendall styler antrekkene med skinnjakke, kåpe, bomberjakke, sneakers, joggesko eller boots.

Gigi Hadid har valgt en mer shiny variant, som definitivt ser ut som en treningstights. Stylet med en sort topp, grønn bomberjakke, sneakers og runde solbriller.

De fleste har fått med seg at Khloé og Kourtney Kardashian omtrent har flyttet inn på treningsstudio og da er det jo naturlig at de har på seg tights på vei til og fra trening.
Men også Khloé har blitt sett i Adidas utenfor gymmen. Hun så helt smashing ut i den supersporty jumpsuiten og skyhøye hæler.

Snart er The Kardashians tilbake på skjermen!

Også Kylie Jenner rocker tights og styler treningstightsen med hvite sneakers og caps, men gjør antrekket litt mindre sporty med hvit topp og Chanel-veske.

Det er meget mulig at Khloé og Kourtney er på vei til eller fra trening, men både Gigi, Kendall og Kylie ser ut til å ha byttet ut buksene med tights.


Se Costume.no for: De fineste hårtrendene for 2016

FØLG @STYLISTANO PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM!

VI ER OGSÅ PÅ SNAPCHAT; STYLISTANO ;) 

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold